Dontu: „Am desemnat prin vot echipa PSD care va merge in CL Suceava. Eu voi coordona aceasta echipa”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Ovidiu Dontu, presedinte executiv PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Am desemnat prin vot echipa PSD care va merge in CL Suceava. In unanimitate de voturi s-a ales echipa PSD.

Din echipa fac parte Ovidiu Dontu, Tiberius Bradatan, Eugen Girigan, Cornel Grosar, G.Sfecla, V.Gavril, Doiniţa Cocris, C.Boberschi. Fiecare se va ocupa de cate un sector de activitate. Avem o echipa unita, toate cartierele au reprezentare pe lista la fel ca si problemele sucevenilor. Eu voi coordona echipa de la Suceava.

Doar doi din cei 5 cosilieri locali actuali se mai regasesc in lista pentru acest an. Din cunostintele mele, marti PNL va vota lista de consilieri locali.”

Tiberius Bradatan: “Am venit aici cu dorinta sa facem lucruri care sa se vada si sa ramana pentru Suceava. Vreau intoarcerea la principiile de baza ale sanatatii, educatia.”

Eugen Girigan: “Cunosc foarte bine infrastructura judetului si municipiului. Vreau sa imi continui unele idei pe care le-am expus cand am fost membru al CL Suceava. Ma gandesc la o mai buna organizare a strazilor din Suceava. Starea strazilor de acum e precara. Nu s-a inceput nici un fel de activitate de refacere. Vrem infiintarea unui serviciu public de intretinere a strazilor in cadrul primariei. Nu ne permitem lucrari proaste. Vrem conditii de garantie mai drastice.”

Cornel Grosar: “Vad CL ca pe un sfat al inteleptilor. Nu primarul decide de unul singur ce face in Suceava. Noi venim cu proiecte, nu cu utopii. Echipa PSD are oameni cu care se poate discuta. Ne propunem ca in fecare an sa facem o dare se seama catre oameni. Cred in aportul societii civile.”


Intră acum și în grupul de