Nechifor: „In scurt timp vom finaliza lista de consilieri judeteni si vom definitiva candidaturile la primari”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Avem o echipa profesionista si puternica. Sunt oameni cu expertiza. Colegii au refuzat sa stea deoparte, pe banca. E nevoie de schimbare profunda.

Sucevenii se vor regasi pe lista propusa de noi pentru CL. In scurt timp vom finaliza lista de consilieri judeteni si vom definitiva candidaturile la primari. Ma astept in perioada care vine la o campanie dificila cu foarte multa mizerie aruncata de PDL si atacuri. La PDL s-a instaurat starea de disperare. Vine Ignatul.

80% dintre francezi au fost la vot duminica. Au demonstrat ca au spirit civic. Rog electoratul sa vina la vot pentru a diminua frauda electorala dorita de PDL. Guvernul a impozitat ilegal pensiile. CCR a decis revenirea, dar solicit Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta care sa reglementeze acest CAS colectat ilegal.

Daca nu da o ordonanta, rezolvarea este foarte stufoasa. Am fost dati afara cand am cerut sefei Casei de Pensii sa faca dreptate. Oamenii trebuie sa isi ia banii.

Rog pe MRU sa se gandeasca cu frenezie la asta si sa dea ordonanta rapid si sa nu mai poarte pensionarii prin tribunale. Ar fi o minima masura de decenta. Ma astept ca unii parlamentari de la putere sa inteleaga ca au o ultima sansa de a repara partial din raul facut alaturi de Flutur si Anastase.

Ii indemn pe parlamentari sa vina sa voteze motiunea de cenzura impotriva acestui guvern toxic care nu a vrut niciodata binele romanillor. La CJ raportul in USL e de 5 la 4, PSD ia 5. La CL este 1 la 1. Sunt multe presiuni la adresa celor din localitati care vor sa mearga pe listele USL.

Nu organizam ceva spectaculos de 1 Mai prin judet. Vom merge doar sa vorbim cu sucevenii. Lumea asteapta si are nevoie de consultari. PDL nu a vrut dialog. Flutur ar trebui sa fie atent la primarii PDL. El mai da telefoane. Toti primarii cu care Flutur a vorbit mi-au spus. Flutur nu are lista completa de primari.

Tinta noastra e de 12 consileri locali la Suceava, vrem 20 de consilieri judeteni. Sunt tinte tangibile. De data asta vrem o componenta mult mai democratica. Cei 20 de consilieri judeteni provin din 3 partide si nu vom conduce discretionar asa cum a facut, timp de 4 ani, Flutur. “


Intră acum și în grupul de