Deputatul Eugen Constantin Uricec a demisionat din PDL pentru a trece la PSD


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Eugen Constantin Uricec, a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că demisionează din grupul PDL şi se alătură grupului PSD.

Referitor la demisia din partid a deputatului PDL de Suceava, Eugen Uricec, secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a declarat că „este un gest regretabil şi de neacceptat mai ales că vine din partea unui parlamentar care a fost şi preşedinte al organizaţiei judeţene”.

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat că Eugen Uricec a fost membru al PD când PD era social-democrat şi coleg în Internaţionala Socialistă cu PSD şi a înţeles că e nevoie să vină alături de PSD. „Împreună vom putea consolida un proiect politic la Suceava, într-un judeţ în care Gheorghe Flutur credea, până astăzi, că poate controla totul”, a spus Nechifor.

Eugen Constantin Uricec a fost preşedinte al PD Suceava până în decembrie 2007 când PD a fuzionat cu PLD şi a format PDL, iar după fuziune, conducerea PDL Suceava a fost preluată de actualul preşedinte al organizaţiei, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de