Nechifor: Primarii PSD si PNL nu au bani pentru alegeri


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Voi merge la ultima sedinta de CJ care va avea loc azi. Va fi o sedinta foarte interesanta din datele pe care le am.

Localitatile cu primari din opozitie au in continuare dificultati pentru asigurarea bugetului pentru alegeri. Primarii PSD si PNL nu au bani pentru alegeri.

Insist, fara bani nu vor putea avea loc alegeri. Nu stiu cum gandeste MRU sa rezolve situatia. Il rog pe prefect sa intervina pe langa Guvern sa rezolve.

Am vazut cum proiectele lui Flutur sunt intr-o stare deplorabila. Drumul de la Dorna Arini la Panaci este varza. S-a executat prost si Flutur sa explice de ce. Flutur ar trebui sa intervina acolo, la fel cum ar trebui sa o mai faca in cateva locuri. Podul de la Veresti, inaugurat de Flutur anul trecut, cade. E vizibil ca podul se lasa. Exista interdictie de tonaj si de viteza. Cer public lui Flutur sa explice de ce cade si ce masuri a luat sa remedieze.

Fratele de portocaliu sau de verde al lui Flutur, primarul Lungu, face, la fel, lucrari de proasta calitate prin Suceava pe drumuri. Situatia cu gropile de gunoi, care sunt de executat si care de cand Flutur conduce judetul nu s-au miscat deloc, a ramas blocata.

S-a inventat o noua afacere la Suceava, marca Lungu. Nu mai e moda cu pavele. Mai nou, e afacarea PDL cu piatra de Adancata livrata de Viorel Cucu.

Exista sentimentul general la investitori ca nu are rost sa mai stai in Romania. Sunt dispusi sa piarda banii doar ca sa scape de situatua catastrofa. Am reusit sa opresc plecarea unor investitii din Suceava, dupa ce am expus planul de guvernare al USL. Am salvat multe locuri de munca. In guvernarea Flutur, Suceava a pierdut 18.000 de locuri de munca. Ca sunt la stat sau la privat, nu mai conteaza deloc.

Exista o campanie negativa la adresa noastra. Postul BucovinaTV duce o campanie agresiva la adresa noastra. Ar trebui sa se cheme PDL TV. Am demonstrat ca se incalca legea si am facut adrese la CNA, dar nimic. E trist, pentru ca acolo lucreaza PDL-isti si fac emisiuni ca moderatori. E Guliciuc. Acest post ar trebui sa nu il mai primeasca la program. Mai e un domn, care se cheama Manole, care e membru PDL si face seara emisiuni. Nu am nimic cu postul. Daca nu se rezolva chestiunea asta, vom inceta orice colaborare cu ei. Asta inseamna ca PSD nu va mai accepta prezenta redactorilor la conferintele de presa ale PSD.”


Intră acum și în grupul de