Flutur: Motiunea nu va trece si intram in linie dreapta cu organizarea alegerilor


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Palatului Administrativ Suceava

Gheorghe Flutur, presedinte CJ Suceava

TEXT LIVE:

“Cu consecventa si pragamatism se indreptam spre finele primului mandat de uninominal. Azi mai aducem niste bani la Suceava prin HG. E nevoie de fonduri.

E o picatura in nevoile pe care le avem pentru modernizarea drumurilor judetene. Am aprobat un parteneriat cu Schwaben pentru patrimoniul UNESCO.

Opozitia poate fi nemultumita, dar pana acum, in cea mai mare parte am raspuns asteptarilor comunitatilor locale si am facut eforturi uriase sa ajutam oamenii.

La podul de la Veresti, lucrarile continua in amonte si aval. Interpretarile oamenilor politice trebuie luate ca atare si e doar vorba de imbinarile la dale.

In campanie apar fel de fel de chestiuni si e bine sa ne mai intrebe si pe noi. Nu prea seamana a demisie a consilierilor judeteni, ci mai mult a greva.

Nu trece motiunea, nu sunt motive sa treaca. Nu m-a luat prin surprindere plecarea lui Uricec. E usor de vorbit de pe margine si mai greu de guvernat.

Motiunea nu va trece si intram in linie dreapta cu organizarea alegerilor. A fost doar dorinta opozitiei de a ne pune bete in roate. Sunt dispus sa candidez din partea PDL la Suceava si sa facem cel putin un scor pe care l-am facut pentru primul mandat. Vom vedea dupa alegerile locale altele.

A fost o intelegere la Campulung Moldovenesc cu Gabriel Constantin Serban sa se ocupe cu altceva, si sa vedem cu un om tanar cu care sa castigam alegerile.

Trebuiau apreciate pragmatismul si maturitatea politica a dlui Serban. Sunt momente in viata cand trebuie sa cantaresti dorintele si vointa.

Eu imi respect colegii din UNPR, le multumesc pentru solidaritatea din coalitie. Le respect programul. Nu am nici un cuvant de rau pentru ei.”


Intră acum și în grupul de