Trei proiecte de dezvoltare personala vor fi premiate de Alexandru Baisanu cu cate 500 de euro fiecare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, organizează un concurs în cadrul căruia va premia trei proiecte de dezvoltare personală cu câte 500 de euro fiecare. În acest sens, pentru a putea permite tinerilor o participare cât mai mare pentru câştigarea finanţării, candidatul liberal la fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ a făcut şi un cont pe reţeaua de socializare Facebook, unde toţi doritorii îşi pot înscrie proiectele.

Conform liderului PNL Suceava, concursul se doreşte a fi doar un model, o demonstraţie a ceea ce va face, dar la un nivel financiar mult mai mare, dacă va ajunge în funcţia de primar.

„După ce voi fi ales primar, voi aduce în atenţia CL Suceava un proiect de hotărâre care să permită alocarea de fonduri anuale semnificative dedicate proiectelor de dezvoltare individuală a tinerilor cu vârsta de până la 35 de ani atât pentru dezvoltarea personală cât şi cea profesională”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Alexandru Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai spus că fondul de premiere care se ridică la 1.500 de euro a fost asigurat din banii proprii, explicând că învingătorii vor fi desemnaţi pe baza voturilor pe care proiectele lor le vor primi din partea utilizatorilor Facebook.

Întrebat de ce a ales internetul pentru promovarea campaniei sale electorale, liderul PNL Suceava a explicat prin aceea că un primar, o administraţie locală, trebuie să ţină permanent legătura cu cetăţenii şi mai ales cu tinerii care au cam fost uitaţi în ultima perioadă şi să ţină pasul cu nevoile lor actuale cu activităţile lor zilnice.


Intră acum și în grupul de