Catalina Vartic: „UNPR Suceava militeaza, ca de obicei, pentru stabilitate politica”


Intră acum și în grupul de

Progresiştii suceveni speră că, în curând, România va avea un nou Guvern şi că acesta se va apleca cu toată seriozitatea asupra problemelor oamenilor.

Potrivit preşedintelui UNPR Suceava, Cătălina Vartic, formaţiunea politică pe care o conduce militează, ca de obicei, pentru stabilitate politică, aceasta fiind dorinţa oamenilor cu care membrii UNPR din tot judeţul au discutat, de când moţiunea de cenzură a USL a trecut.

“Oamenii aşteaptă stabilitate şi responsablitate, şi nu discuţii sterile. Iar UNPR, aşa cum a demonstrat în numeroase rânduri, este o formaţiune politică responsabilă. Au demonstrat-o miniştrii, dar şi parlamentarii partidului nostru. UNPR nu este interesat de funcţii, ci de oameni. Nu de oamenii partidului, ci de oamenii simpli. Pe membrii UNPR Suceava nu-i interesează numele şi apartenenţa politică a celor care vor ajunge în posturi cheie. UNPR Suceava vrea doar să ştie că aceştia sunt capabili să-şi facă datoria faţă de oameni”, a subliniat liderul UNPR Suceava, Cătălina Vartic, într-un comunicat de presă.


Intră acum și în grupul de