Liderul PNL Suceava, Alexandru Baisanu, si-a depus candidatura pentru functia de primar al municipiului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Ştefan Alexandru Baisanu, şi-a înregistrat, luni, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Liderul liberalilor suceveni a ajuns la Biroul Electoral Municipal (BEM) cu 35 de minute intarziere fata de ora anuntata initial, din cauza PC.

Băişanu a fost însoţit, la depunerea dosarului de candidatură, de preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu, şi de întreaga echipă de consilieri locali ai USL.

“Altii sunt cu scheletii prin dulapuri, nu noi. Dar asta e o alta poveste care va sa vina. Va trebui sa intram in biroul si actele primarului. In spatele nostru e o echipa care nu au facut umbra degeaba pamantului. In Primarie sunt multi care fac umbra insa nu degeaba, ci pe banii nostri.

E un moment special pentru noi. Am un an de cand nu am mai intrat in Primarie. Garantam sucevenilor ca vom avea toleranta 0 la contracte si licitatii publice”, a declarat preşedintele PNL Suceava, după depunerea candidaturii la Primăria Suceava.


Intră acum și în grupul de