Gabriel Constantin Serban si-a depus candidatura, ca independent, la Primaria Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Constantin Şerban şi-a înscris luni, la Biroul Electoral Municipal Câmpulung Moldovenesc, candidatura pentru un nou mandat de primar şi a depus şi aproape 1.500 de semnături de susţinere a candidaturii sale.

Şerban a depus candidatura în calitate de candidat independent având un număr de 1473 de semnături de susţinere a candidaturii din partea locuitorilor cu drept de vot din municipiu.

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc a declarat, după depunerea candidaturii, că are încredere că locuitorii municipiului îi vor acorda încă un mandat de primar pentru a fi finalizate proiectele importante pe care le derulează în municipiu.

„Sunt încrezător în viitorul municipiului Câmpulung Moldovenesc şi cred că locuitorii vor fi alături de mine să finalizăm proiectele pe care le-am început în ultimii ani”, a spus Şerban.

El a subliniat că întotdeauna locuitorii din Câmpulung Moldovenesc au dovedit înţelepciune atunci când au votat.

„Câmpulungenii doresc să-şi voteze ei primarul şi nu vor ca primarul să fie desemnat de partide. Câmpulungenii ştiu mai bine cine le poate reprezenta interesele şi că un om născut, crescut şi educat în Câmpulung Moldovenesc are întotdeauna inima alături de oraş”, a spus Şerban.


Intră acum și în grupul de