CEZAR IOJA s-a inscris in cursa pentru castigarea Primariei Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Fostul secretar al PSD, Cezar Ioja, şi-a depus candidatura la funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei, dar din postura de candidat independent, depunând luni la Biroul Electoral Municipal Dorna, un număr de peste 2100 de semnături.

Ioja a declarat, la puţin timp după lansarea in cursă, că din punctul său de vedere, pe data de 10 iunie, se va incheia o etapă neagră în dezvoltarea oraşului Vatra Dornei si va incepe una nouă care „va presupune respect faţă de cetăţeni şi banul public”.

„Administraţia pe care doresc să o implementez va însemna o gestionare corectă a patromoniului oraşului, transparenţă în actul decizional şi un management european şi modern la Primărie”, a menţionat Cezar Ioja.

Candidatul la funcţia de primar la municipiului Vatra Dornei susţine că vectorii de dezvoltare in viitorul său mandat vor fi crearea unui parc industrial generator de locuri de muncă şi adoptarea unui set de măsuri care să permită localităţii „să redevină ce a fost din punct de vedere turistic, înainte de 1989”.


Intră acum și în grupul de