Ovidiu Doroftei : „Nu cred ca exista oras mai nenorocit din punct de vedere al infrastructurii ca Suceava” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea liberalilor suceveni, prin vocea vicepreşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL, Ovidiu Doroftei, a adus acuzaţii pe parcursul zilei de joi, în cadrul unei conferinţe de presă, privind risipa banului public la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ.

La capitolul argumente, Doroftei a făcut referire la costurile înregistrate în municipiul Suceava pentru kilometrul de drum asfaltat şi în ce priveşte salubrizarea care, conform unor instituţii de analiză, ne situează pe primul loc din ţară.

În cadrul întâlnirii cu presa, vicepreşedintele liberalilor şi-a exprimat totalul dezgust, ca simplu cetăţean, şi în ceea ce priveşte imaginea actuală a municipiului reşedinţă de judeţ. „Nu pot să spun decât faptul că eu ca şi cetăţean am fost mai mult decât neplăcut surprins să văd sumele cheltuite fără a avea un rezultat practic. Cu toţii am trecut şi prin alte oraşe ale judeţului sau din ţară fără a vorbi de experienţa din afara ţării pentru că noi lucrăm într-un stil aparte românesc, dar nu am văzut un oraş mai nenorocit din punct de vedere al infrastructurii cum este Suceava şi lipsa de viziune în cheltuirea banului public în proiectarea acestor bugete”, a declarat Ovidiu Doroftei.

Secundul de la conducerea judeţeană a PNL Suceava a mai adăugat că mulţi dintre angajaţii aparatului administrativ cunosc situaţia şi nu sunt de acord cu ceea ce s-a făcut, dar le este frică să vorbească sau să se opună deciziilor luate de conducere pentru a nu-şi pierde locul de muncă.

„Pentru toţi care s-au jucat şi lucrează cu banii publici, dar nu în interes public, am un singur mesaj să le transmit, feriţi-vă de Alexandru Băişanu, acesta este mesajul pentru toţi şmecherii înscrişi la punguţa Primăriei”, a conchis Ovidiu Doroftei, anunţându-şi încrederea totală în victoria electorală a candidatului USL Suceava pentru fotoliu de primar al municipiului reşedinţă de judeţ Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de