Ovidiu Doroftei, ex-prefect de Suceava: As fi onorat sa fiu propus din nou prefect al judetului Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Ovidiu Doroftei, a declarat joi, că s-ar simţi onorat dacă USL i-ar propune reluarea funcţiei de prefect al judeţului, în ipoteza schimbării deţinătorului actual al fotoliului, Sorin Arcadie Popescu, având în vedere modificările survenite în conducerea guvernamentală.

Întrebat în cadrul unei conferinţe de presă dacă ar accepta nominalizarea, Ovidiu Doroftei a spus că în momentul de faţă, nu s-a discutat la nivelul partidului şi nici al USL Suceava acest lucru şi se aşteaptă votarea noului Guvern condus de Victor Ponta, dar ar primi cu mare plăcere această responsabilitate.

„La momentul actual, nu au fost discuţii în acest sens în cadrul partidului. Deocamdată, aşteptăm trecerea Guvernului, după care dacă USL Suceava mă va propune pentru această funcţie, mi-o voi asuma cu maximă responsabilitate pentru că aşa cum am spus de fiecare dată şi am şi arătat, nu negociez în nici un fel viitorul copiilor mei şi al meu. Este un moment foarte important ce trebuie tratat cu maximă seriozitate pentru a avea garanţia unor alegeri libere, curate şi foarte transparente şi aş fi onorat să primesc o asemenea propunere”, a declarat vicepreşedintele liberalilor suceveni.

Ovidiu Doroftei a mai deţinut funcţia de prefect interimar al judeţului Suceava preţ de aproape cinci luni de zile, în perioada octombrie 2008 – februarie 2009.


Intră acum și în grupul de