Flutur: Nu imi pare rau ca acum 4 ani am venit sa candidez pe vot uninominal in judet (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că a realizat în cei patru ani de mandat la şefia administraţiei judeţene mai mult decât a promis în campania electorală din 2008. Candidatul PDL pentru încă un mandat la preşedinţia CJ Suceava a spus, într-o conferinţă de presă, că în mandatul său se vede diferenţa faţă de cei 18 ani cât judeţul a fost condus de PSD şi că şi-a făcut datoria, iar faptele sale timp de patru ani îl determină să ceară un nou vot sucevenilor.

Flutur a precizat că nu îi pare rău că, în calitate de lider naţional de partid, a candidat uninominal în urmă cu patru ani în judeţul său şi că speră că nici sucevenilor nu are de ce să le pară rău. El a mai declarat că doreşte continuarea modernizării judeţului şi că vrea să finalizeze ceea ce a început, jumătate dintre proiectele iniţiate în acest mandat urmând să fie finalizate în următorii ani.

Preşedintele CJ Suceava a arătat că echipa PDL este cea mai puternică şi că va continua parteneriatul cu primarul Sucevei, Ion Lungu, dar şi cu ceilalţi primari din judeţ, indiferent de culoarea lor politică. Sloganul de campanie al lui Gheorghe Flutur este „Da, se vede diferenţa”, afişul său folosind un fond alb-albastru şi sigla PDL cu culoarea portocalie.


Intră acum și în grupul de