Ioan Balan a anuntat sloganurile de campanie ale lui Gheorghe Flutur si Ion Lungu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful de campanie al tandemulului Flutur-Lungu în alegerile locale din 10 iunie, deputatul Ioan Bălan, a declarat, joi, că au fost alese pentru candidaţii PDL la şefia Consiliului Judeţean şi a Primăriei Suceava două sloganuri clare, simple, care descriu foarte bine, în doar câteva cuvinte, o realitate de necontestat.

Coordonatorul campaniei PDL in judetul Suceava a precizat că sloganul lui Gheorghe Flutur, candidatul democrat-liberal pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava, „Da! se simte diferenţa”, e pur şi simplu o constatare, dincolo de orice dispută politică. „Ştiu că mulţi dintre cei care au fost plecaţi o vreme din judeţ sau dintre vizitatorii care vin mai rar la Suceava şi pot avea, astfel, o pespectivă obiectivă asupra schimbărilor din ultimii ani, chiar răspund, atunci când îi întrebăm cum li se par lucrurile pe la noi, cu ideea din sloganul lui Gheorghe Flutur, << Da, la voi chiar se simte diferenţa >>. Din stagnare, cenuşiu, tern, << locul unde nu se întâmpla nimic >>, ca să-l parafrazez pe Sadoveanu, Suceava a devenit locul unde se întâmplă toate, de-a ajuns o doamnă din turism, de pe la malul mării, să spună cu obidă şi invidie: << Ne întrebăm cu toţii ce-o fi în Bucovina de vin atât de mulţi turişti >>.

Păi, se întâmplă proiecte, se întâmplă atragere de bani europeni, se întâmplă oameni harnici şi ospitalieri, se întâmplă idei bune şi perseverenţa de a le pune în practică, se întâmplă Gheorghe Flutur. Asta se întâmplă. Aşadar, sloganul îndeplineşte principala condiţie pe care trebuie s-o îndeplinească un slogan: să fie adevărat. Chiar se simte diferenţa, şi faţă de ce-a fost înainte în Suceava, şi faţă de ce este prin alte părţi. Cât despre diferenţa de calitate umană şi anvergură faţă de contracandidaţii care râvnesc să-i ia locul la Consiliul Judeţean lui Gheorghe Flutur, dar nu pot să-i facă şi munca, ei, aici chiar că se simte diferenţa. Ştim deja că sucevenii pot să o aprecieze corect şi se va vedea acest lucru peste doar o lună, la vot”, astfel a argumentat Ioan Bălan alegerea sloganului de campanie al lui Gheorghe Flutur.

În ceea ce-l priveşte pe Ion Lungu, coordonatorul campaniei PDL în judeţul Suceava a arătat că sloganul candidatului democrat-liberal pentru un al treilea mandat la cârma Primăriei municipiului reşedinţă de judeţ este „Suceava merge înainte!”. „Imaginaţi-vă oraşul ca pe un tren, plecat în direcţia bună. Ion Lungu este ca o locomotivă, care uneori trage, alteori trebuie să împingă înainte lucrurile, dar traiectoria e vizibilă: Suceava merge înainte, cu aceeaşi echipă care a arătat că se poate face o diferenţă”, a subliniat Bălan.

El a mai ţinut să evidenţieze că PDL Suceava nu va avea o campanie încărcată stilistic, pentru că nici preşedintele Consiliului Judeţean, nici primarul Sucevei nu au nevoie de zorzoane retorice demagogice pentru a convinge alegătorii.


Intră acum și în grupul de