Candidatul USL la Primaria Suceava isi va prezenta, sambata, la Casa de Cultura, oferta electorala “Cartea schimbarilor”(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proiectul pe care candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Alexandru Băişanu, vrea să-l propună locuitorilor acestui oraş va fi prezentat public pe parcursul zilei de sâmbătă, la Casa Culturii Suceava.

Potrivit afirmaţiilor preşedintelui PNL Suceava, începând cu orele 11:00, în Sala Mare a Casei de Cultură, sucevenii sunt aşteptaţi să asiste la lansarea oficială a candidaţilor USL propuşi pentru lupta electorală atât în ceea ce priveşte administraţiile locale din judeţ cât şi executivul judeţean.

“Această campanie electorală trebuie să fie una echilibrată şi corectă, demnă, fără atacuri la persoană şi calomnii şi îi anunţ pe toţi sucevenii că asta voi face pentru că sunt profesor universitar şi nu tractorist. Este nevoie să ne recâştigăm demnitatea, onoarea care ne-a fost călcată preţ de patru ani de administraţia Lungu”, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, Alexandru Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai adăugat că în cadrul manifestării va prezenta proiectul său privind şansa de salvare a municipiului şi de dezvoltare a reşedinţei de judeţ, un proiect intitulat “Cartea schimbărilor” care cuprinde mai exact 10 puncte ce trebuie avute în vedere şi care au nevoie de o rezolvare pentru un oraş de nota 10.

“Voi vorbi despre lucruri punctuale nu generalităţi, de nevoile fiecărei categorii dintre locuitorii acestui oraş. Voi atinge prin << Cartea schimbărilor >> toate punctele nevralgice pe care Primăria Suceava va trebui să le aibă în vedere după data de 10 iunie. Este vorba de 10 puncte, zece proiecte ce vor fi realizate sistematic pentru ca după implementarea lor municipiul să arate ca unul de nota 10”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de