Nechifor: Banii la Suceava, in guvernarea Flutur, s-au cheltuit total incorect


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Cătălin Nechifor, preşedinte PSD Suceava, candidat la CJ Suceava:

TEXT LIVE:

“Banii la Suceava, in guvernarea Flutur, s-au cheltuit total incorect. Azi o sa abordam Horodnic de Jos, la o statie de autobuz in comuna PDL.

Cateva profile metalice, cateva placi de policarbonat si cateva suruburi, fara beton, platforma, pe pamant gol-golut facuta.

Afacerea statia de autobuz la Horodnic ar fi fost de 5400 de lei cu tot cu TVA. Diferenta intre ce s-a platit a fost de 6900 lei. Peste dublu pret final.

Ieri, am fost la Hora Bucovinei. In afara de vreme urata si oameni putini, am remarcat situatia dezolanta a complexului Bucsoaia. Pacat ca aceasta tabara e in paragina. Spatiile sunt la pamant si fara utilitate. A fost o decizie eronata a lui Flutur de a o transfera catre Frasin. Cred ca e interesant pentru PDL nu era Hora Bucovinei de la Bucsoaia. Interesul lui e pentru terenul extrem de generos de acolo cu potential turistic ridicat.

Cred ca pregateau o afacere in spiritul pur PDL. Nu am dovezi, doar asa cred eu ca intentionau sa faca. Daca tot nu finanteaza Hora Bucovinei, de ce apare logo CJ pe afise si pe bannere? Poate Flutur nu stie, dar nu ai voie sa faci asa ceva. E o situatie complicata pentru Flutur si sa explice ca a folosit ilegal imaginea UE la un eveniment care nu e finantat de UE.”


Intră acum și în grupul de