Candidatul UNPR la Primaria Suceava, Adrian Macovei, s-a intalnit cu comerciantii din Bazar


Intră acum și în grupul de

Candidatul UNPR Suceava la funcţia de primar al municipiului Suceava, Adrian Macovei, a fost prezent în Complexul Comercial Bazar, unde a discutat cu câteva sute dintre comercianţii care îşi desfăşoară activitatea aici şi a ajuns la concluzia că taxa pentru vânzarea ambulantă ar trebui desfiinţată.

Adrian Macovei consideră că atât timp cât in Bazarul Suceava funcţionează în realitate două „instituţii”, una fiind Primăria Suceava care percepe această taxă şi cealaltă fiind o persoană privată care a închiriat terenul comercianţilor şi care nu o percepe, se impune desfiinţarea acestei taxe.

„Nu înţeleg de ce este necesar acest tratament discriminatoriu la adresa celor care îşi desfaşoara activitatea în Bazarul Primărei şi nu in cel privat”, a declarat candidatul UNPR Suceava.

El a anunţat că echipa de consilieri locali a progresiştilor suceveni va milita pentru rezolvarea definitivă a problemei cu frigul din perioada de iarnă şi va încerca să ofere un cadru de lucru pentru comercianţii suceveni din Bazar care să nu favorizeze pe nimeni in defavoarea altuia.

„Timp de 4 ani, Consiliul Local Suceava a fost condus de PDL si de Ion Lungu, care a avut două treimi din consilieri şi puteau adopta orice fel de hotărâre care să vină în sprijinul celor care muncesc în Bazar. Problemele celor de aici puteau fi rezolvate definitiv. Dar nu s-a dorit acest lucru. Echipa de consilieri UNPR va pune lucrurile in ordine”, a declarat Adrian Macovei.

În zilele următoare, candidatul UNPR Suceava pentru functia de primar va fi prezent în cartierul George Enescu, pentru a discuta cu alegătorii.


Intră acum și în grupul de