Primarul Sucevei, Ion Lungu, s-a intalnit miercuri cu alegatorii in zona centrala a municipiului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a fost miercuri prezent printre alegătorii suceveni, aşa cum a promis încă dinainte de începerea campaniei electorale. De altfel, miercuri a fost, după cum a declarat chiar primarul în exerciţiu, prima zi efectivă de campanie pentru PDL Suceava în ceea ce priveşte alegerile locale din iunie 2012.

Ion Lungu a fost însoţit în acţiune de echipa de consilieri locali pe care formaţiunea democrat – liberală o propune pentru Consiliul Municipal, şi a solicitat sprijinul alegătorilor şi pentru aceştia deoarece „oricât de bun ar fi el un primar nu poate face nimic dacă nu este susţinut în activitatea sa de o echipă puternică”.

Şeful administraţiei locale sucevene nu s-a ferit să asculte toate păsurile pe care locuitorii au dorit să i le prezinte, oferindu-le răspunsuri la întrebări şi asigurându-i pe alegători de întreaga sa dăruire şi a echipei consilierilor locali PDL Suceava pentru rezolvarea problemelor existente în municipiul reşedinţă de judeţ. Lungu a împărţit totodată şi un flayer cu programul propus de el în acest sens pentru mandatul următor.

Pentru a risipi din start orice îngrijorare ce ar fi putut să apară pe chipul contracandidaţilor săi la fotoliul de conducere din Primărie, Ion Lungu a ţinut să afirme că toate acţiunile de campanie la care va participa nu vor fi făcute în timpul programului de lucru, edilul-şef luându-şi în acest sens opt zile de concediu.

„Este prima zi de campanie electorală pe care o derulăm la firul ierbii, dacă putem spune aşa, şi după cum am promis, vom fi prezenţi permanent printre locuitorii municipiului pentru a-i asculta şi pentru a găsi împreună soluţiile de rezolvare a problemelor. Eu cred că oamenii apreciază ceea ce primarul Ion Lungu şi echipa lui a făcut în Suceava, iar apelul nostru este unul sincer de a da un vot atât mie cât şi echipei care mă însoţeşte, una profesionistă, cu care putem termina proiectele demarate deja în actualul mandat pentru a transforma municipiul în unul de nivel european”, a declarat Ion Lungu.

Prezent în zona Pieţei Agroalimentare din centrul oraşului, şeful administraţiei locale le-a promis oamenilor că în 2012, odată cu finalizarea proiectului de modernizare a Bazarului, vor fi demarate ample lucrări şi în cele trei pieţe sucevene, fiind vorba de cea din Burdujeni, din George Enescu şi aşa numita Piaţa Mare, avându-se chiar în vedere şi posibilitatea încălzirii lor pe timp de iarnă.


Intră acum și în grupul de