Candidatul USL la Primaria Suceava va fi zilnic prezent pe strazile orasului, printre cetateni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul USL la funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Alexandru Ştefan Băişanu, promite că până la sfârşitul campaniei electorale pentru alegerile locale care vor avea loc pe data de 10 iunie, va fi prezent ca şi până acum, zilnic, pe străzile oraşului, printre cetăţeni.

Potrivit declaraţiilor făcute de preşedintele PNL Suceava în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, până acum, Alexandru Băişanu s-a întâlnit cu peste 5.000 de suceveni, majoritatea dintre ei exprimându-şi dorinţa unei schimbări la nivelul conducerii administraţiei publice locale.

„M-am întâlnit până acum cu foarte mulţi oameni, am dat mâna cu peste 5.000 de locuitori ai municipiului, care în mare majoritate susţin USL şi candidatura mea pentru Primăria oraşului. Vreau să le mulţumesc pentru atitudine şi să-i asigur că voi găsi soluţii pertinente pentru problemele pe care le-au ridicat”, a declarat Alexandru Băişanu.

Printre exemplele enumerate de şeful Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava s-a numărat şi posibilitatea dezvoltării Pieţei Agroalimentare din George Enescu, Alexandru Băişanu afirmând că a identificat un spaţiu în imediata vecinătate a acesteia de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, mai mare decât suprafaţa pieţei, ce aparţine unor societăţi private a căror conduceri şi-au exprimat interesul realizării unui parteneriat cu Primăria pentru închirierea locului sau chiar vânzarea lui către municipalitate în vederea extinderii pieţei şi realizării în zonă a unor parcări supraterane.

Candidatul liberal pentru fotoliul de primar a mai adăugat că în atenţia sa se află şi reabilitarea şi modernizarea luncii râului Suceava unde să se realizeze o zonă de recreere şi promenadă pentru locuitori, cu spaţii de joacă pentru copii, terenuri de fotbal şi volei pe nisip şi locuri amenajate special pentru plimbările cu barca. Alexandru Băişanu a spus că în acest sens a purtat chiar discuţii cu conducerilor unităţile comerciale mari din municipiu care şi-au exprimat acordul de principiu de a realiza în Lunca Sucevei, dacă municipalitatea rezolvă problema infrastructurii necesare, zone individuale care să le poarte numele şi să fie sub administrarea lor.


Intră acum și în grupul de