De pe santierele din judet, direct in discutii libere cu alegatorii din municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, nu a refuzat, joi seară, invitaţia de a se întâlnii cu locuitorii cartierului Burdujeni din municipiul reşedinţă de judeţ chiar dacă a venit după o zi întreagă petrecută pe şantierele deschise pe raza judeţului.

„Îmi cer scuze pentru întârziere, dar vin direct de la Burla unde se derulează un proiect de dezvoltare şi am mai fost tot astăzi în alte 15 localităţi. Dacă adversarii noştri politici se tem că aş obosi, le spun să nu se îngrijoreze. Mă simt foarte bine în campania electorală şi pot şi mai mult”, a declarat Gheorghe Flutur.

Şeful administraţiei judeţene a ţinut ca în discuţia cu alegătorii să amintească atât de reuşitele acestui mandat cât şi de capitolele unde lucrurile nu stau aşa cum s-ar fi dorit şi unde trebuie acordată o atenţie sporită în următorii ani pentru rezolvarea problemelor.

„La patru ani, venim din nou în faţa dumneavostră pentru a vă cere votul. Ei bine, acum este momentul nostru de bilanţ, am făcut ce am promis, n-am făcut, oamenii stabilesc. Mai mult, există în ultima perioadă şi o pierdere a încrederii în oamenii politici pentru că mulţi promit frumos, dar mai greu e de făcut. Vă rog doar să faceţi un calcul şi să vedeţi atât municipiul cât şi judeţul Suceava unde era acum patru ani şi unde este astăzi cu toate necazurile şi greutăţile crizei”, a adăugat Gheorghe Flutur.

Unul dintre capitolele deficitare amintit de preşedintele Consiliului Judeţean a fost cel al locurilor de muncă, dând însă asigurări că dacă în actualul mandat conducerea administrativă PDL s-a zbătut atât în municipiul Suceava cât şi în judeţ pentru apă, canalizare şi infrastructură rutieră, acum ştie ce trebuie făcut în mandatul următor pentru aducerea investitorilor care să creeze locuri de muncă pentru tineri şi nu numai.

„Ne-am zbătut pentru aducerea investitorilor şi până acum, dar trebuie mult mai mult. Să ştiţi că nu e uşor! Adversarii noştri politici, care acum sunt la putere, tare aveau vocea ridicată când erau în opoziţie. Acum, e mai greu când eşti la guvernare şi o să-i vedem şi acum pe Victoraş şi ceilalţi, în condiţiile în care leul scade, puterea de cumpărare scade şi trebuie să iei măsuri şi nepopulare şi nu este uşor”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de