Baisanu il invita pe Lungu la o dezbatere televizata


Intră acum și în grupul de

“Domnule Ion Lungu, eu, Ştefan Alexandru Băişanu, alături de Uniunea Social Liberală şi de cei peste 80 000 de locuitori ai municipiului Suceava, vă invit, public, la o dezbatere televizată care să prezinte, într-un mod cât mai fidel, problematica socio-economică a oraşului.

Având în vedere că disponibilitatea dumneavoastră pentru monolog este una foarte cunoscută opiniei publice, consider că un minim efort, pe care vă rog să-l faceţi, în direcţia dialogului politic, aplicat, va genera beneficii clare zestrei dumneavoastră electorale. Sau NU!

Cert este că cei care au dreptul şi puterea să judece sunt cetăţenii acestui oraş.
Precizez că disponibilitatea mea, de candidat USL la Primăria Suceava, pentru organizarea unei astfel de dezbateri este totală şi imediată! Vă rog să stabiliţi dumneavoastră condiţiile pe care trebuie să le întrunească o asemenea emisiune.

Şi aici mă refer la numele moderatorului sau moderatorilor, postul/posturile TV care să transmită dezbaterea şi timpul pe care doriţi să-l alocaţi unei asemenea dezbateri electorale! În schimb, subiectele discutate vor fi cele pe care cetăţenii municipiului Suceava le vor cere.

Acestea fiind spuse, domnule Ion Lungu, cu speranţa că invitaţia mea se va bucura de toata atenţia dumneavoastră şi a Partidului Democrat Liberal, partid din care faceţi parte şi de care aţi fost mereu foarte mândru chiar şi atunci când aţi tăiat salariile, pensiile şi alocaţiile pentru copii, vă rog să-mi comunicaţi, în timp util, decizia dumneavoastră!

Vă previn că ignorarea acestei invitaţii publice vă plasează iremediabil în zona periculoasă şi mincinoasă a politicii româneşti. Orice argument care să susţină posibilul dumneavoastră refuz în faţa opiniei publice, vă descalifică, iar respectul pe care ni-l datoraţi, nouă, tuturor, vă impune o singură opţiune: dialogul politic, administrativ, moral.

Sucevenii au nevoie de adevăr!

Ştefan Alexandru Băişanu
Co-preşedinte USL


Intră acum și în grupul de