Tur de forta, pe parcursul zilei de vineri, pentru primarul Ion Lungu prin municipiul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, a “descins” vineri dimineaţă, alături de echipa propusă de PDL Suceava pentru Consiliul Local, în Centrul Comercial „Bazar”, dar nu într-o acţiune de control, ci pentru a asculta păsurile oamenilor şi pentru a le prezenta celor prezenţi proiectele pe care edilul-şef în exerciţiu şi le-a propus pentru viitorul mandat.

Şeful administraţiei locale sucevene Suceava a răspuns tuturor întrebărilor adresate de comercianţi cu privire la viitoarele lucrări de modernizare, amintind totodată de îmbunătăţirile de care s-a bucurat deja în ultimii ani această importantă zonă comercială a oraşului.

În actualul mandat al ocupantului fotoliului de primar, Bazarul Suceava a fost supus unui amplu proces de modernizare, ale cărui costuri s-au ridicat la peste 10 milioane de lei. De altfel, în nenumărate rânduri, Ion Lungu a afirmat că Centrul Comercial „Bazar” reprezintă o formă de protecţie socială pentru multe familii din municipiul Suceava, care nu ar avea ce să pună pe masă dacă acesta nu va mai exista.

Unul dintre subiectele atinse în cadrul discuţiilor a fost şi cel referitor la intenţia actualei conduceri a administraţiei publice locale de a implementa un proiect cu fonduri elveţiene prin care să se realizeze un sistem de încălzire pe timp de iarnă pentru cei aproximativ 5.000 de oameni care îşi desfăşoară în prezent activitatea în bazarul sucevean, proiect ce se doreşte a fi implementat până în toamna acestui an.

Pe parcursul după-amiezii de vineri, edilul-şef al municipiului reşedinţă de judeţ, însoţit de echipa PDL Suceava, a fost în mijlocul alegătorilor din cartierul George Enescu, unul care se confruntă cu cele mai multe probleme din punct de vedere al infrastructurii şi mai ales al locurilor de parcare. Devenit zonă de interes major pentru mandatul următor, Ion Lungu are în vedere ca în acest cartier să fie realizate în cel mai scurt timp posibil, două parcări supraterane care să ofere o aerisire traficului rutier şi o lărgire a străzii principale care traversează cartierul George Enescu.

„Chiar dacă lumea mă cunoaşte din respect faţă de cetăţeni voi fi prezent în toate cartierele municipiului şi voi sta de vorbă cu sucevenii. Sigur că mai sunt multe probleme ce trebuie rezolvate dar sunt sigur că împreună cu locuitorii vom reuşi să le rezolvăm iar pentru mine şi în mandatul următor cartierul George Enescu rămâne o prioritate” a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de