Balan: „Catalin Nechifor, ca si celebrul Mircea Geoana, topaie cu doua saptamani inainte de vreme”

Şeful de campanie al democrat-liberalilor suceveni, deputatul Ioan Bălan, constată că liderul PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul Uniunii Social Liberale (USL) la preşedinţia Consiliului Judeţean, “ţopăie cu două săptămâni înainte de vreme”.

Bălan a făcut referire la sondajul de opinie efectuat la comanda social-democraţilor care l-ar credita cu şanse pe candidatul USL la şefia administraţiei judeţene. Potrivit şefului de campanie al PDL Suceava, pe piaţă circulă în prezent mai multe sondaje “pe care cu siguranţă şi Cătălin Nechifor le ştie şi care toate îi sunt defavorabile”.

Ioan Bălan consideră că Nechifor a simţit nevoia să-şi producă propriul sondaj care să arate nu atât cetăţenilor cât mai ales staff-ului propriu de campanie că are şanse.

“De fapt Cătălin Nechifor încearcă să obţină o notă mai mare la impresia artistică în faţa liderilor de la Bucureşti care vin în Suceava. Această acţiune se înscrie clar în rândul acţiunilor “hai să ne facem vânt cu coada”. Cred că mult mai bine ar fi pentru oameni să-şi facă într-un fel “propriul sondaj”. Le propun să facă un exerciţiu simplu, să-şi întrebe familia, prietenii, vecinii, cunoscuţii, cu cine votează şi atunci cu certitudine vor afla adevărul, adevăr care-l sperie foarte tare pe Cătălin Nechifor”, a declarat şeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan.