Flutur si primarul Anton Curic le-au amintit bosancenilor realizarile din mandatul 2008-2012


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi primarul PDL al comunei Bosanci, Anton Curic, s-au întâlnit vineri cu alegătorii din localitate, cărora le-au prezentat un bilanţ al realizărilor din mandatul lor la şefia administraţiei judeţene, respectiv la cea a administraţiei locale.

Candidatul PDL pentru un nou mandat la Primăria Bosanci a făcut apel la o campanie civilizată şi a ţinut să sublinieze că în perioada 2008-2012, a primit sprijinul preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur şi a echipei democrat-liberale alături de care doreşte să continue şi în mandatul viitor. Curic a amintit de refacerea celor 15 kilometri de drumuri distruşi în urma inundaţiilor fără precedent care au lovit comuna Bosanci, construirea a peste 100 de podeţe, astuparea gârlei de la intrarea în comună, unde se înregistrau accidente, construirea unei săli de sport cu 150 de locuri, reabilitarea Şcolii Generale din Bosanci, introducerea a 26 km de apă şi canal.

La rândul său, Gheorghe Flutur, care candidează pentru al doilea mandat la preşedinţia CJ Suceava, a amintit de inundaţiile cu care s-a confruntat judeţul Suceava în 2008 şi 2010. „În patru ani de mandat, pe care l-am început odată cu Anton Curic, am prins perioadele cele mai grele, inundaţiile din 2008 şi inundaţiile din 2010. În 2008, la cinci zile de când am fost ales preşedinte al CJ Suceava, au venit inundaţiile fiind afectate 83 de localităţi din judeţ. În 2010, am avut inundaţii uriaşe şi am construit câteva sute de case pentru sinistraţi”, a declarat Flutur la Bosanci.

El a mai ţinut să evidenţieze că, chiar dacă adversarii politici nu vor să recunoască, Suceava este judeţul în care, în aceşti patru ani, s-a întâmplat ceva. „Chiar şi institutele naţionale recunosc că cei mai mult bani, în ultimii patru ani, s-au adus în Suceava, peste un miliard de euro. Noi nu am făcut decât să facem proiecte şi să aducem bani pentru acest judeţ, care era rămas în urmă”, a subliniat şeful administraţiei judeţene.


Intră acum și în grupul de