Sute de locuitori din Cornu Luncii consideră că doar candidatul USL la presedintia CJ Suceava, Catalin Nechifor, poate sa le rezolve problemele


Intră acum și în grupul de

Peste patru sute de persoane din comuna Cornu Luncii, au participat la un eveniment electoral organizat la Căminul Cultural din comună şi l-au asigurat pe candidatul USL la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, că locuitorii comunei îl vor vota pentru a prelua conducerea CJ Suceava.

În cadrul întâlnirii cu lideri ai USL Suceava şi cu candidaţi la funcţiile de consilier judeţean, locuitorii din Cornu Luncii au susţinut că actuala conducere PDL a Consiliului Judeţean Suceava i-a dezamăgit pentru că nu i-a sprijinit şi nu şi-a onorat promisiunile din 2008.

Oamenii au intrat într-un dialog concret cu candidaţii USL şi au aflat programul pe care USL Suceava vrea să-l pună în practică în judeţ şi care să conducă la dezvoltarea armonioasă a tuturor localităţilor şi au apreciat, în special, faptul că preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, i-a asigurat că schimbarea care se va produce şi la Suceava va însemna şi schimbarea calităţii vieţii tuturor locuitorilor judeţului.

„Aceşti ultimi patru ani au fost pierduţi pentru România şi pentru suceveni. Noi, când am fost la guvernare, am dovedit că ştim să facem creştere economică şi nu ne-am bătut joc niciodată de cetăţeni. Noi nu am redus veniturile, ci am făcut tot posibilul să creştem veniturile populaţiei. Noi nu facem promisiuni electorale ci facem ceea ce spunem”, a declarat Cătălin Nechifor, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Cătălin Nechifor a subliniat că după ce va fi ales preşedinte al CJ Suceava va promova un program prin care producătorii agricoli din judeţ să primească un sprijin real din partea autorităţilor, mai ales că produsele agricole ale sucevenilor sunt sănătoase şi de calitate.

La evenimentul electoral din Cornu Luncii au participat pe lângă candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi deputatul PSD Ioan Stan, dar şi vicepreşedintele PNL Suceava, Brânduşel Nichitean sau candidaţii Constantin Proboteanu, Dinu Dan Fodor, Constantin Boliacu sau Gheorghe Negură.


Intră acum și în grupul de