Aproximativ 10.000 de persoane au fost prezente la mitingul electoral organizat de USL, in cartierul Burdujeni. La Falticeni, au fost aproximativ 2.000 de persoane


Intră acum și în grupul de

Aproximativ 10.000 de persoane au fost prezente in cartierul sucevean Burdujeni la mitingul electoral organizat de USL. La Falticeni au fost aproximativ 2.000 de persoane.

Liderul PSD, Victor Ponta, a venit la Suceava insotit de liderul PNL, Crin Antonescu, de liderul PC, Daniel Constantin, de edilul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, de deputatul PNL Dan Motreanu, de senatorul de Neamt, Ioan Chelaru, si de parlamentarii PSD de Suceava.

Stefan Alexandru Baisanu, liderul PNL Suceava, candidat la Primaria Suceva:

“Azi, aici, si acum, simt ca Suceava traieste din nou. Nu am mai avut in fata mea atat popor de foarte multa vreme. Sa fim la fel de multi si pe 10 iunie. Suntem multi, suntem uniti, suntem puternici, suntem USL. Azi, visul lui Basecu s-a destramat. Cel al USL incepe sa devina realitate. Mergem cu 200 km /h.

Suceava a suferit timp de 4 ani din cauza potopului PDL. Unde e Flutur acum, unde Boc, unse e Basescu? Locul lor nu e printre oameni. Sunt convins ca Ponta ma va ajuta sa facem locuri de munca si case ptr oameni. In Suceava, traiesc oameni care doresc o tara normala si corecta. Noi, sucevenii toti care traim aici suntem oameni cu credinta si intelegem cand ceva nu se poate. Nesimtirea si hotia nu o intelegem. S-a terminat cu asta. Am cerut paine si locuri de munca si am primit asfalt si pavele electorale. Am cerut parcuri si am primit asfalt electoral si pavele mutate din alte cartiere. Ii inmanez in fata dvs., demisia mea in alb, daca ceea ce am promis nu se va rezolva la timpul potrivit, presedintelui Crin Antonescu”

Catalin Nechifor, liderul PSD Suceava, candidat la presedintia Consiliului Judetean Suceava:

“Venim, azi, echipa USL de la Manastirea Sf. Ioan, unde a fost sa ne rugam pentru poporul roman. Sa mergem cu Dumnezeu inainte, pana la capat. Pe 10 iunie, trenul USL pleaca din gara cu votul dvs. Depinde de voi daca prindem acest tren. La Bucuresti, seful de gara e Victor Ponta. Avem sansa cu trenul asta. Antonescu e viitorul presedinte al Romaniei. Are privirea limpede si de uita drept in ochii oamenilor. Cine e in echipa lui Flutur? Boc, Anastase si Basescu.”

Daniel Constantin, liderul Partidului Conservator:

“E Suceava judetul lui Flutur? Nu este. E Suceava municipiul lui Lungu? Nu e Romania tara lui Basescu? Nu. Suntem in razboi de eliberare a Romaniei. L-am facut pe Basescu sa se recunoasca invins si l-a pus pe Ponta premier. USL va continua eliberarea Romaniei care se va finaliza cu Antonescu. Tineti-l pe Flutur departe de banii dvs. si de padurile din judetul asta. Azi formam un guvern datorita dvs. si va multumim pentru asta.”

Victor Ponta, premierul Romaniei, liderul PSD:

“Pot sa ma uit la dvs si sa va vorbesc linistit pentru ca in spatele meu nu sta Basescu, ci viitorul presedinte al tarii, Crin Antonescu, in el am incredere. Am ajuns premier pentru ca dvs ati vrut asta si pentru ca exista USL si am avut curajul sa ne batem cu cei care credeau ca vor sta 100 de ani la putere, PDL.

Am venit aici cu gandul ca am o uriasa datorie fata de oamenii de aici. Fara suparare spun ca nu este o zona mai frumoasa in tara ca Suceava. Cunosc toate judele si orasele din Romania si cred ca aveti un potential urias de a da locuri de munca si de a trai mult mai bine. Trebuie sa rup un blestem, sunt om al legii si va spun ca am intalnit multi hoti in viata mea, dar nici unul mai mare ca Flutur. Nici un mincinos mai mare ca Flutur si un ministru care sa omoare gaini.

Cand Lungu aude de Flutur parca aude Boc de Basescu. Voi fi alaturi de dvs sa rupeti blestemul Flutur, Lungu si PDL si sa redati oamenilor mandria si binele. Ii voi ajuta pe Nechifor si Baisanu sa dezvolte orasul si sa arate ca nu e nevoie sa furi 100 de lei ca sa construiesti de 10 lei asa cum a facut Lungu. Cred ca intr-un partid de mincinosi si hoti ca PDL cel care a incalcat legea cel mai mult e Flutur si va trebui sa plateasca pentru asta.

Daca nu erai PDL-ist, nu aveai voie sa traiesti. Cred ca e datoria noastra sa aratam ca lucrurile se pot schimba in bine si nu conteaza partidul. Cred ca trebuie sa ne luam banii furati inapoi, i-au luat de la dvs. La Neamt, Pinalti se bate cu Flutur la furat bani publici si control politic. Stiu ca e grea batalia asta. De asta ma aflu aici ca sa le spunem ca aveti sprijin. Vom castiga alegerile locale si generale si vom aplica ce am promis. Sunt convins ca acel taram minunat care este Bucovina poate fi la fel ca acum 30 de ani, cu oameni cinstiti. Cred in dvs ca putem face ce ne-am propus.

Crin Antonescu, liderul PNL:

“Va iubesc, va pretuisc si am incredere si nadejde in dvs. Sunteti singurul nostru sprijin si noi suntem singurul dvs sprijin si sansa. Jos FLutur! Jos Lungu! Jos mafia PDL-ista din toata Romania. Sau, pe scurt, Jos Basescu! Suntem aici pentru ca ii sustinem pe Alexandru Baisanu la Primaria Suceava si pe Catalin Nechifor la Consiliul Judetean. Sa nu cadem in diversiunea PDL cum ca ei nu mai sunt portocalii. Am vazut la intrarea in Suceava un afis cat al lui Ceausescu. Flutur mare-mare de tot si PDL mic-mic de tot cat un caca de musca. De ce nu au curaj? De 137 de ani nu ne-am schimbat numele. Nici cand ni s-au bagat bunicii in puscarie si nici cand eram in opozitie. Ne-am chemat PNL.

Aceste puslamale portocalii, care nu se mai satura sa ne minta si sa ne fure, au spalat putina la judecata votului. Nu mai exista PDL sau portocaliu. Il intreb pe Flutur, unde erai cand se taiau salariile oamenilor? Unde erai, George, cand se sterpelea din pensia oamenilor? Unne erai, George, cand stapanul tau le spunea medicilor si profesorilor sa plece in alta tara? Esti la fel de vinovat ca Basescu si Boc. Ii cer lui George Flutur sa isi asume cinstit raspunderea pentru ce au trait romanii in ultimii 4 ani. Asa e cinstit si crestineste. A fost stalp al PDL. Daca il veti ierta, il veti vota, dar noi nu o sa inghitim minciuna despre gospodarul Flutur sau gospodarul Lungu. Lumea nu a inceput si nu se termina nici cu Flutur, nici cu Lungu si nici cu Basescu. Va garantez pe Ponta la Palatul Victoria. Sa aveti puterea sa faceti in asa fel ca Suceava sa nu mai fie ultima enclava a lui Basescu. Traiasca Suceava, traiasca Bucovina, traiasca Romania!”


Intră acum și în grupul de