Nechifor: „Planul celor de la PDL e sa duca lupta in subteran si sa fure voturile”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“E o surpriza neplacuta ca apar foarte multe informatii referitor la furtul din banul public pe care l-a facut Flutur in judet. Foarte multi bani cheltuiti ilegal au in spate fapte de natura penala. Sunt extrem de multe documente cu sume exacte, incredibil de mari care dovedesc furtul.

Ce a fost sambata la Suceava si Falticeni, din ce am masurat ca sondaj de opinie, suntem umar la umar in campanie. Indemn toti membrii USL sa lupte.

Exista foarte multe evenimente unde Flutur nu e bine primit. Planul celor de la PDL e sa duca lupta in subteran si sa fure voturile. Atentionez autoritatile.

Am un document emis de Ministerul Justitiei care arata ce fel de om de Flutur. Din nefericire, oamenii PDL sunt oameni patati. Astfel de oameni are Flutur in echipa. Pe 22 octombrie 2011, au fost condamnati la inchisoare pentru coruptie si acum sunt pe lista Flutur. E vorba despre candidatul de primar din Vicovu de Sus.

Condamnarea e definitiva. Astia sunt oamenii cu care Flutur face echipa la Vicovu de Sus. Si am informatii ca mai sunt situatii la fel.

Ne-am obisnuit sa ne fure PDL din tot. Acum au ajuns sa ne fure si manifestantii de la mitingul electoral. Manipularea PDL a ajuns foarte jos. Au suprapus imaginile de la mitingul PP-DD la mitingul nostru. Nu le-au facut nici macar profesionist. Un pic mai multa atentie, domnilor PDL-isti.

De trei ori am spus explicit si am facut apel la cei din functie, numiti de PDL, sa respecte legea si functia publica. Din pacate, nu s-a inteles acest mesaj.

Microbuzele scolare din Bilca poarta afise cu Flutur. Primarul de acolo a ajuns sa se urce si in microbuzele scolare pentru a putea fi vazut. Astept pana la ora 12 demisia de onoare a inspectorului sef al ISJ Suceava si a directorului de scoala de la Bilca. Fix pana la ora 12, astept sa se intample asta. In caz contrar, am sa sun personal la ministrul Educatiei pentru ca cei doi sa fie demisi de urgenta. Fac din nou apel la respectarea legii. Stiu ca ii trimite Flutur.”


Intră acum și în grupul de