Cartierul BURDUJENI a devenit sambata seara cartierul USL al Sucevei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cu circulatia deviată și cu peste 35 de autocare aliniate la marginea drumului, toate având membri și simpatizanți PSD si PNL din zeci de comune ale judetului, cartierul Burdujeni al municipiului Suceava a fost de fapt, pentru câteva ore ”cartierul USL al Sucevei”.

Aproximativ 10.000 de suceveni, conform aprecierilor organizatorilor, i-au așteptat pe liderii naționali ai USL dar și pe candidatul pentru funcția de președinte al CJ, Cătălin Nechifor (liderul județean al PSD) și pe candidatul USL la funcția de primar al Sucevei, Alexandru Stefan Băișanu, primul care a luat cuvântul, vădit emoționat de prezența masivă a sustinătorilor USL si care a început prin a mulțumi pentru prezență încurajand oamenii să meargă la vot pe 10 iunie.

”Azi, Aici si Acum simt că Suceava trăiește din nou. Nu am mai avut în fața mea atît de multă lume de foarte multă vreme. As vrea să fim la fel de multi si de uniți și pe 10 iunie la vot! Suntem mulți, suntem uniți, suntem puternici, suntem USL. Astăzi, acum, aici, visul lui Traian Băsescu se destramă. Cel al nostru, al USL incepe sa devină realitate. Mergem cu viteză către câștigarea alegerilor”, le-a spus Alexandru Baisanu celor prezenti.

Candidatul USL pentru funcția de primar al Sucevei a făcut apel către premierul Victor Ponta, cerându-i sprijinul în vederea construirii de apartamente la Suceava și pentru crearea cîtorva mii de locuri de muncă.

”Am văzut la Suceava familii de 11 persoane care trăiesc in apartamente de 2 camere. Sunt convins că Victor Ponta mă va ajuta să facem locuri de muncă și case pentru suceveni. In Suceava trăiesc mii de oameni care își doresc o țară normală și corectă. Noi sucevenii suntem oameni cu credință și înțelegem când ceva nu se poate. Nesimțirea și hoția însă nu o mai înțelegem. S-a termminat cu asta la Suceava”, a mai spus Alexandru Băișanu.

El l-a atacat în discursul său pe actualul primar al Sucevei, Ion Lungu acuzându-l de faptul că în loc de ”pâine și locuri de muncă ne-a oferit asfalt și pavele electorale”.

La finalul discursului său, Alexandru Băișanu i-a înmânat președintelui PNL, Crin Antonescu, demisia sa în alb, pe care acesta va putea să o folosească în cazul în care promisiunile sale nu vor fi respectate ”întomai și la termen”.

Cătălin Nechifor: ”pe 10 iunie trenul USL pleaca din gară cu votul dumneavoastră. Depinde de voi dacă prindem acest tren. Seful de gară, la București, este Victor Ponta”

Discursul candidatului USL la funcția de președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor a fost de natură a contura o perspectivă pe care locuitorii Sucevei ar trebui să o ia serios în considerare pentru viitor – axa, primar de Suceava, președinte de CJ și premier.

Din punctul de vedere al președintelui PSD Suceava locuitorii județului dar și cei ai municipiului reședință de județ ar trebui să fie foarte atenți cui dau votul pentru că la București a fost făcută deja schimbarea și în cazul în care se dorește dezvoltare rapidă și pentru Suceava trebuie un vot serios pentru USL.

”Pe 10 iunie trenul USL pleacă din gară cu votul dumneavoastră. Depinde numai de voi dacă si Suceava prinde acest tren. La București, trebuie să știți, șeful de gară este Victor Ponta. Avem o mare șansă cu trenul acest”, a conchis liderul PSD Suceava, care le-a mulțumit celor prezenti din toate colturile județului la evenimentul din Burdujenni.

În spriijinul lui Nechifor a venit și premierul Victor Ponta care a anunțat că USL începe să câştige bătăliile pentru eliberarea României de ceea ce a fost regimul portocaliu al lui Traian Băsescu şi le-a transmis simpatizanţilor USL că trebuie să câştige alegerile şi la Suceava.

Premierul a subliniat că are o datorie faţă de oamenii din această zonă a ţării întrucât aici a copilărit, la Pârteşti, şi că atunci când la Bucureşti oamenii stăteau în frig şi nu aveau mâncare, el primea din Bucovina ”barabule”.

„Cunosc toate județele si orașele din România și cred că Suceava are un potețial uriaș de a da mii de locuri de muncă și un trai mult mai bun pentru locuitorii de aici. Am datoria de a rupe un necaz, un blestem”, a explicat premierul Victror Ponta care a arătat că acest necaz al sucevenilor este conducerea actuală PDL a judeţului și a ținut să sublineze că cei care au greşit politic, trebuie să plece din funcţie, iar cei care au încălcat legea trebuie să plătească.

El a mai spus că la Suceava lupta electorală nu este între USL şi PDL ci între oameni cinstiţi şi cei care ”au pus stăpânire mai rău ca boierii pe vieţile oamenilor şi peste banul public. Dacă nu erai PDL-ist nu aveai voie să trăieşti. Cred că este de datoria noastră să arătăm că lucrurile se pot schimba în bine”, a mai spus Victor Ponta.

Liderul național al PNL, Crin Antonescu a spus și el la finalul manifestării că are încredere in votul pe care USL il va primi de la Suceava. ”Vă iubesc suceveni, vă prețuiesc și am încredere și nădejde în dumneavoastră. Sunteți singurul nostru sprijin iar noi suntem singurul dumneavoastra sprijin și șansa de a schimba ceva la Suceava”, a spus Antonescu, care a avut un discurs foarte dur la adresa actualei conduceri a CJ și primăriei Suceava.

”Suntem aici, la Suceava, pentru că ii sustinem pe Alexandu Băișanu la primărie și pe Cătălin Nechifor la președinția CJ. Să aveti puterea sa faceți în așa fel ca Suceava să nu mai fie ultima enclavă a lui Traian Băsescu. Trăiască Suceava, Trăiască Bucovina, Trăiască România”, și-a încheiat discursul președintele PNL, Crin Antonescu.


Intră acum și în grupul de