Ponta si Antonescu garanteaza pentru Catalin Coman, la Falticeni (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cateva mii de fălticeneni au fost prezenti sîmbătă la prânz, în piața Nada Florilor din centrul orașului unde au participat la un miting electoral la care invitații speciali au fost premierul României, Victor Ponta, care este și președintele PSD, liderul național al PNL, Crin Antonescu și liderul național al PC, Daniel Constantin, actualmente ministru al agriculturii.

Caravana USL a fost asteptată de membrii PSD si PNL prezenti in piața mai bine de de o oră însă fălticinenii au avut posibilitatea de a-l cunoaște în acest timp, în persoană, pe celebrul primar PIEDONE, care a venit împreună cu echipa sa și care a oferit autografe și s-a fotografiat cu localnicii.

Sosirea liderilor naționali ai USL a produs o adevărată rumoare în piață, cei trei co-președinți ai USL fiind primiți cu aplauze si urale, drumul lor către tribună fiind blocat timp de minute bune, de fălticinenii care au vrut să le strângă mâna.

Cătălin Coman a fost ”garantat” de Ponta, Antonescu și Constantin

De pe scenă, atât Victor Ponta cât și Crin Antonescu si Daniel Constantin au cerut fălticenenilor să fie atenți la ziua votului și să dea o șansă de dezvoltare orașului, votându-l pe candidatul USL, Cătălin Coman.

Din postura sa de premmier, Victor Ponta a spus că are mare încredere în echipa formată din Cătălin Coman (candidat pentru funcția de primar al Fălticeniului) și Cătălin Nechifor (candidatul USL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava) și că speră ca și locuitorii din Fălticeni să înțeleagă faptul că doar cu un primar USL, un președitne USL și un premier USL se poate asigura o dezvoltarea reală a zonei.

Cătălin Coman a cerut oamenilor prezenți să aibă înceredere în proiectele sale de dezvoltare a orașului dar și în echipa de consilieri locali spunînd că până acum Fălticeniul a fost uitat de conducerea județului.


Intră acum și în grupul de