Gheorghe Flutur si echipa lui vor sa castige orasul Siret


Intră acum și în grupul de

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, alături de echipa de consilieri propusă de PDL Suceava pentru deliberativul judeţean au avut pe parcursul weekend-ului un tur de forţă în localităţile din Bazinul Siret.

Având în spate valoarea investiţiilor şi a relizărilor din zonă, chiar dacă în actualul mandat Siret-ul nu s-a bucurat de o conducere ce a avut coloratura politică a celei de la guvernare, şeful executivului judeţean, Gheorghe Flutur a salutat gestul fostului primar, Vasile Tablan, de a se alătura acum echipei învingătoare, unei echipe ce îşi doreşte dezvoltarea continuă a oraşului şi zonei înconjurătoare.

„Vreau să-i mulţumesc lui Vasile Tablan că a ales să se alăture echipei PDL dar vreau sincer vorbind să vă spun că m-aş fi bucurat dacă în anii anteriori ar fi existat o mai strânsă colaborare a administraţiei locale cu Consiliul Judeţean, să se lupte pentru programe europene mult mai mult pentru că în ultimii patru ani judeţul Suceava a adus cei mai mulţi bani din ţară. Dacă mergeţi la Iaşi sau la Bucureşti veţi auzi doar că da, la Suceava s-au adus bani. Foarte mult a depins unde au mers aceşti bani, care au fost primarii care s-au luptat, şi cu toate acestea la Siret au venit bani” a declarat Gheorghe Flutur amintind doar ca exemplu spitalul din localitate şi şcolile existente.

În faţa alegătorilor sireteni şeful administraţiei judeţene a ţinut să prezinte locuitorilor şi proiectele pe care democrat – liberalii le au în vedere pentru viitorul mandat, proiecte ce vizează nu doar dezvoltarea locală a fiecărei localităţi în parte ci şi una generală în care oraşul Siret reprezintă un punct important.

„Să ştiţi că ne-am gândit mult cu cine să venim drept candidat de primar aici la Siret, pentru că vă spun deschis, aşa cum merg lucrurile azi în judeţul Suceava, având ajutorul dumneavostră şi cu voia Bunului Dumnezeu, câştigăm un nou mandat la conducerea Consiliului Judeţean şi am nevoie la Siret de un primar serios, primarul meu, pentru a continua proiectul de dezvoltare, pentru a-l pune la treabă să scoatem Siretul din această întârziere şi izolare cu care se confruntă această zonă”, a mai adăugat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de