Gheorghe Flutur a fost in vizita la alegatorii din Bilca, cu sufletul deschis, si in campanie electorala, nu doar cand necazurile au lovit localitatea


Intră acum și în grupul de

Preşedintele în exerciţiu al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost în vizită la alegătorii din Bilca, „cu inima deschisă” după cum a declarat chiar el, şi în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale programate în data de 10 iunie, şi nu doar atunci când necazurile s-au abătut asupra acestei localităţi.

De altfel încă de la începutul mandatului lui Gheorghe Flutur, de şef al executivului judeţean, preşedintele CJ Suceava a fost de multe ori în mijlocul locuitorilor din zonă când au fost loviţi de stihiile naturii dar şi mai apoi când au fost derulate ample lucrări de refacere a infrastructurii greu afectată de inundaţiile devastatoare.

„N-am să uit niciodată când în 2010 inundaţiile m-au prins aici alături de dumneavoastră când râurile ieşeau din matcă şi eram prinşi în apă până la mijloc şi nu v-am lăsat. Erau peste 80 de localităţi inundate şi 98 de poduri distruse dar n-am stat cu mâinile în sân şi ne-am apucat imediat de treabă, am reparat podurile şi am trecut imediat şi la ridicarea a sute de case de la zero” a declarat Gheorghe Flutur.

În prezenţa alegătorilor, liderul Organizaţiei Judeţene a PDL Suceava, a ţinut să ofere, alături de primarul Zaharie Rusu, şi o scurtă prezentare a realizărilor ce aparţin administraţiei judeţene actuale, care nu sunt puţine la număr.

„Dacă facem un calcul sumar cred că la Bilca au fost aduşi în ultima perioadă bani cât reprezintă veniturile propii ale Primăriei pe 20 de ani, pe apă, canalizare şi alte proiecte şi vrem să mergem în continuare tot aşa. Tocmai de aceea vă cer dragi locuitori un vot meritat şi mai departe pentru Zaharie Rusu şi echipa lui de consilieri”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de