Nechifor considera o prioritate asfaltarea drumului Costana-Valcele

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a fost prezent, duminică, în localitatea Costâna unde s-a întâlnit cu peste 300 de locuitori.

În cadrul discuţiilor interactive cu locuitorii din Costâna, preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, le-a spus acestora că programul său electoral conţine măsuri concrete, cum ar fi proiectul de alimentare cu apă şi canalizare în satul Costâna, asfaltarea drumului judeţean 209D până în Vâlcele, mai ales că acest drum este în prezent din piatră şi pământ, producând disconfort locuitorilor din Costâna.

O altă problemă abordată în discuţiile cu locuitorii din Costâna a fost legată de furtul instituţionalizat al PDL şi de modul în care se vor putea recupera banii furaţi.

Întrebat de locuitori dacă Elena Udrea, Emil Boc şi Gheorghe Flutur vor da banii înapoi din furturi, candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava a răspuns că fiecare va plăti pentru infracţiunile dovedite.

“Fiecare demnitar care a greşit politic va plăti cu funcţia, dar pentru infracţiuni dovedite va plăti conform legii. Cu Victor Ponta prim ministru nu se va face rabat de la respectarea legii”, a spus Cătălin Nechifor.

La întâlnirea din Costâna au mai participat consilierul judeţean Ovidiu Milici, profesorul Constantin Margineanu, candidatul de primar al comunei Todireşti, Vasile Avram şi consilierii locali din Costâna, Gheorghe Roznovan şi Gheorghe Bumbac.