Acasă Politica Candidatul UNPR la Primaria Brosteni a fost trimis in judecata pentru inselaciune...

Candidatul UNPR la Primaria Brosteni a fost trimis in judecata pentru inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata


Intră acum și în grupul de

Unul dintre candidaţii UNPR la primăriile din judeţ a fost trimis în judecată de Parchetul Tribunalului Suceava pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Este vorba despre aspirantul progresist la fotoliul de primar al oraşului Broşteni, Nicu Axinia, acesta fiind acuzat că a prejudiciat astfel o bancă cu 1,4 milioane de lei.

Într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, se arată că potrivit rechizitoriului, Nicu Axinia este acuzat că în perioada decembrie 2007 – aprilie 2008, a falsificat un număr de 12 înscrisuri sub semnătură privată, contracte de prestări servicii, bilete la ordin, procese – verbale de recepţie a lucrărilor şi facturi fiscale, iar prin folosirea acestora, a indus în eroare o unitate bancară cu prilejul încheierii a trei contracte de scont, producând un prejudiciu în valoare totală de 1.436.542,08 lei.



Nicu Axinia a declarat că în acest caz nu este nici un fel de problemă şi că e vorba de o colaborare a firmei sale cu Drumuri şi Poduri SA Suceava. „Nu e nici un fel de problemă. Nu e nici un prejudiciu, suma fiind recuperată, iar firma mea a plătit şi dobânzi şi penalităţi de întârziere. A fost o eroare a băncii. În acest caz eu am făcut lucrări şi am rămas cu paguba”, a spus candidatul UNPR.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version