Ludovic Orban garanteaza pentru Alexandru Baisanu la Primaria Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Fostul ministru al transporturilor şi actual parlamentar PNL de Bucureşti, Ludovic Orban, a efectuat pe parcursul zilei de luni o vizită în municipiul reşedinţă de judeţ „cu obiectivul clar şi precis de a garanta pentru Alexandru Băişanu în lupta pentru câştigarea alegerilor locale”, după cum a spus în cadrul unei conferinţe de presă organizată la sediul din Suceava al formaţiunii politice liberale, chiar domnia sa.

„Garantez pentru el în primul rând pentru că îl cunosc şi ştiu că este o persoană de o deosebită calitate umană şi un manager care ştie ce trebuie făcut în Suceava şi mai ales, un lucru foarte important, cum trebuie făcut”, a declarat Ludovic Orban.

Parlamentarul liberal a mai ţinut să ofere garanţii şi asupra faptului că, odată ajuns pe fotoliul de conducere al administraţiei publice locale sucevene, Alexandru Băişanu nu va fi abandonat, nu va fi lăsat de izbelişte, să se lupte cu toate problemele acestui municipiu lăsate moştenire de actuala conducere, ci va avea alături de el Guvernul României şi echipele de specialişti atât ai PNL cât şi cei ai PSD.

Cu toate acestea, preşedintele Organizaţiei judeţene a PNL Suceava, care candidează din partea USL pentru funcţia de primar, Alexandru Băişanu, va fi obligat să se apuce imediat de treabă, şi nu să se culce pe o ureche că banii vor veni sigur deoarece, potrivit lui Ludovic Orban, în viitor banii de la Guvernul României, vor trebui alocaţi localităţilor în regim competiţional.

„Banii nu mai trebuie alocaţi din fondul de rezervă al Guvernului fără nici un fel de criteriu, fără nici un fel de selecţie. Orice ban trebuie alocat pentru investiţii şi în sistem competiţional. Să ştiţi că nimeni nu se apucă să-i dea bani lui Băişanu că este băiat frumos şi coleg de partid, dar pot spune cu siguranţă, şi prezenţa mea aici poate să vă confirme faptul că, oricând Alexandru Băişanu va veni ca primar al Sucevei la orice ministru, orice secretar de stat sau preşedinte de agenţie va avea uşa deschisă şi nu i se vor pune beţe în roate şi va primi oricând toate informaţiile necesare pentru a putea să îşi facă planul privitor la proiectele pe care să le depună pentru a obţine finanţare guvernamentală sau europeană”, a mai adăugat Ludovic Orban.


Intră acum și în grupul de