Peste doua sute de alegatori din Zamostea si-au aratat increderea in candidatul USL la functia de presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste două sută de persoane din comuna Zamostea au participat, marți, la o întâlnire electorală cu candidatul USL la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, căruia i s-au plâns că în ultimii ani de guvernare PDL la nivel central și de administrație PDL la nivelul județului nu au fost sprijiniți astfel încât produsul agricol din zonă să fie cel care să ducă la creșterea nivelului de trai și la dezvoltarea localității.

Candidatul USL pentru funcția de președinte al CJ Suceava, liderul sucevean al PSD Cătălin Nechifor le-a răspuns că ceea ce USL dorește, dezvoltarea agriculturii, este și principala preocupare a sucevenilor.

Nechifor le-a sugerat localnicilor să se constituie într-o asociație din care să facă parte fermieri și agricultori din mai multe localități pentru a putea atrage cât mai multe proiecte cu fonduri europene și guvernamentale pentru înființarea de silozuri.

“Noi, USL, nu ne-am propus să facem telegondole la Zamostea, ci trebuie să facem agricultură”, a spus deputatul social-democrat.

Cătălin Nechifor le-a reamintit locuitorilor din Zamostea că USL nu a tăiat din pensii și nici nu a concediat angajați.

”Noi nu am tăiat din pensii, noi am dat pensii. Noi nu am dat oameni afară, noi am făcut angajări. USL susține agricultura și știm că o altă șansă nu avem. Suntem foarte buni gospodari, știm să facem agricultură însă nu avem cui vinde recolta. De aceea. trebuie să facem o lege ca în Polonia prin care magazinele mari sunt obligate să aibă pe rafturi cel puțin 40 la sută din produsele alimentare naționale”, a declarat Cătălin Nechifor.

La această întâlnire electorală, candidatul USL pentru funcția de primar din Zamostea, Vasile Al. Haliuc, le-a explicat locuitorilor importanța administrației publice pentru fiecare cetățean și în special cât de important este ca administrația publică județeană să fie corectă și să sprijine echilibrat toate zonele județului.

Alături de Cătălin Nechifor, au participat la dezbatere de la Zamostea candidații USL pentru funcții de consilier județean Brândușel Nichitean, Gheorghe Iacob și Constantin Boliacu.


Intră acum și în grupul de