Ion Lungu: “Cand a fost vorba despre dezvoltarea municipiului Suceava, intotdeauna in proiecte a fost inclus si cartierul Zamca” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, şi-a respectat promisiunea făcută faţă de locuitori de a fi prezent în fiecare cartier al oraşului printre alegători, marţi seară aflându-se în faţa sucevenilor din Zamca.

Candidatul PDL pentru un nou mandat în fruntea administraţiei publice locale vrea să fie alături de locuitori nu pentru că ar avea nevoie să se facă cunoscut, deoarece Ion Lungu s-a făcut cunoscut în opt ani de conducere a municipalităţii prin proiectele implementate, ci dintr-o datorie morală faţă de suceveni, după cum spune chiar el.

În cadrul discuţiilor purtate cu sucevenii din cartierul Zamca, Ion Lungu a amintit de realizările administraţiei publice locale în dezvoltarea acestei zone a oraşului, afirmând că în mandatul său, nu a fost niciodată vreun proiect pentru municipiu în care să nu fie inclus şi cartierul Zamca. Şi a exemplificat aici cu reabilitarea reţelei de apă şi canalizare din Suceava şi reabilitarea infrastructurii rutiere, foarte necesare locuitorilor chiar dacă aceste lucrări au creat mult disconfort, fără a se feri să recunoască faptul că mai sunt încă şi multe lucruri de rezolvat şi care sunt o prioritate a municipalităţii pentru perioada următoare.

Pe lângă o parte din echipa propusă de PDL Suceava pentru Consiliul Local şi care l-a însoţit pe primarul Ion Lungu, la întâlnirea de marţi seară a fost prezent şi parlamentarul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda-Maria Ardeleanu.

“Cartierul Zamca este cunoscut în mentalul colectiv ca fiind unul select cu oameni înţelepţi, care au pretenţii foarte mari de la cei aflaţi la conducerea administrativă a municipiului Suceava. Cartierul Zamca este unul frumos, dar trebuie să recunoaştem că în cartierul Zamca, la fel ca în tot oraşul, adevărata schimbare în bine a venit acum opt ani când Ion Lungu a venit la conducerea Primăriei”, a declarat Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de