Flutur, in campanie „la firul ierbii” si la Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Şeful administraţiei judeţene sucevene, Gheorghe Flutur, şi-a continuat miercuri campania electorală pe care o derulează “la firul ierbii”, fiind prezent pe străzile din oraşul Gura Humorului, unde a stat de vorbă cu oamenii.

Însoţit de candidatul PDL pentru Primăria Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac, şi de întregul staff de campanie al PDL Suceava, condus de deputatul Ioan Bălan, candidatul democrat-liberal pentru încă un mandat la preşedinţia CJ Suceava le-a reamintit humorenilor că oraşul lor a cunoscut o dezvoltare în aceşti patru ani, ca şi Suceava, Fălticeniul, Rădăuţiul, Câmpulungul, Vatra Dornei. „S-au făcut multe investiţii în drumuri, deschiderea spre Poiana Micului spre Suceviţa, drumul care leagă Capu Câmpului de Mălini, dar şi în turism, şi exemplific aici cu pensiunile turistice din zona Gura Humorului şi cu zona de agrement Ariniş cu pârtia de schi. Sunt realizări făcute cu sprijinul meu şi al echipei mele. Aici totul este emoţionant pentru că sunt la mine acasă. Le cer humorenilor să dea un vot pentru Ionuţ Creţuleac”, a declarat Gheorghe Flutur.

La rândul său, candidatul PDL la funcţia de primar al oraşului Gura Humorului, Ionuţ Creţuleac le-a cerut tinerilor să iasă la vot pe 10 iunie. „La Gura Humorului construim campania pentru tineri. Vreau tinerii să iasă, să se implice, pentru că este foarte important ca aceşti tineri să fie bine reprezentaţi mai ales în administraţie. Am primit sprijinul preşedintelui Gheorghe Flutur în campanie şi m-a asigurat că-l voi primi şi în administraţie”, a declarat Ionuţ Creţuleac.

Nu în ultimul rând, şeful de campanie al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan a declarat la Gura Humorului: “Văd o atmosferă plăcută şi prietenoasă la Gura Humorului, ceea ce ne întâreşte convingerea că ne vom bucura de un remarcabil succes aici şi că vom scoate un scor bun la alegerile din 10 iunie atât la consilierii judeţeni cât şi la cei locali”, a declarat parlamentarul democrat-liberal.


Intră acum și în grupul de