Flutur: „Cer campulungenilor sa vina alaturi de noi, sa le modernizam orasul”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent miercuri pe străzile municipiului Câmpulung Moldovenesc şi împreună cu candidatul PDL la Primăria Câmpulung Moldovenesc, Ioan Ţăran, a discutat cu alegătorii.

“O zi de campanie la Câmpulung Moldovenesc, un oraş în care sunt convins că vom avea un primar nou, pe Ioan Ţăran. Le cer câmpulungenilor să vină alături de noi, să le modernizăm oraşul, aşa cum am început în ultimii ani”, a declarat candidatul PDL la şefia administraţiei judeţene.

La rândul său, Ioan Ţăran a ţinut să atragă atenţia că pe 10 iunie, municipiul Câmpulung Moldovenesc revine în mâna cetăţenilor, care trebuie să fie atenţi cui îl dau în administrare pentru următorii patru ani. „Vreau să le spun câmpulungenilor că trebuie să deschidem uşile la Primăria Câmpulung Moldovenesc pentru a crea locuri de muncă şi a da o direcţie de dezvoltare împreună cu domnul preşedinte Gheorghe Flutur”, a declarat candidatul democrat-lideral pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc.

La întâlnirile electorale din municipiul de la poalele Rarăului, Gheorghe Flutur a fost însoţit de întregul staff de campanie: deputatul Ioan Bălan, şeful campaniei PDL Suceava, Dan Gabriel Gospodaru, deputat în colegiul unde este inclus şi municipiul Câmpulung Moldovenesc, precum şi candidaţi pe lista de consilieri judeţeni condusă de Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de