In CJ Suceava nu mai exista cvorum. Toti consilierii Opozitiei au demisionat din functii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a declarat joi că va analiza situaţia din Consiliul Judeţean Suceava, care a rămas fără cvorum după ce toţi aleşii judeţeni ai Opoziţiei au demisionat din funcţii.

Liderul social-democraţilor suceveni, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, că în CJ Suceava nu mai există cvorum întrucât cei 18 consilieri judeţeni ai USL şi-au înregistrat demisiile, iar consilierul judeţean ales pe lista PDL, Ion Badale, a demisionat din partid şi s-a înscris în PSD şi îşi va depune şi el demisia din funcţia de consilier judeţean. „În acest moment, Consiliul Judeţean Suceava nu mai poate funcţiona”, a spus Nechifor care a precizat că situaţia va trebui constatată de prefect.

Cei 18 consilierii judeţeni USL din Suceava au anunţat, la sfârşitul lunii aprilie, că demisionează din funcţii, în semn de protest faţă de lipsa de corectitudine de care a dat dovadă preşedintele instituţiei Gheorghe Flutur, demisiile fiind înregistrate, iar în prezent numărul demisionarilor este de 19, din cei 36 de consilieri judeţeni.

În Consiliul Judeţean Suceava sunt 36 de consilieri judeţeni, din care 18 PDL, 14 PSD şi 4 PNL. CJ Suceava funcţiona cu majoritate PDL întrucât la cele 18 voturi ale consilierilor judeţeni se adaugă şi votul preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de