A ramas fara nici un act de identitate, dupa ce i-a fost furat portofelul


Intră acum și în grupul de

O suceveancă de 48 de ani a rămas fără nici un act de identitate, după ce portofelul în care le ţinea pe toate i-a fost furat de pe biroul de lucru.

Conform IPJ Suceava, incidentul a fost semnalat miercuri, în jurul orelor 11:00, pe când femeia se afla la serviciu lucrând în cadrul unei societăţi comerciale de pe strada Slătioarei din municipiul reşedinţă de judeţ.

Victima a declarat organelor de ordine că a lipsit de la birou aproximativ 5 minute, iar la întoarcere, a constatat că de pe acesta lipsea portmoneul în care avea acte şi bunuri, fiind vorba despre un lănţişor din aur de 14-15 grame, un inel de aproximativ 2 grame, certificatul de naştere, cartea de identitate, permisul de conducere, carduri şi legitimaţii pentru acces supermarket-uri, toate pe numele ei.

Valoarea prejudiciului a fost estimat la aproximativ 20 de milioane de lei vechi, dar victima va fi nevoită să piardă acum alte sume importante de bani şi timp pentru a-şi întocmi înapoi actele de identitate.

Până atunci, cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Suceava faţă de autori necunoscuţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”, în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de