“Your Love”, noul single lansat de trupa DeepSystem. Asculta aici!


Intră acum și în grupul de

Membrii trupei DeepSystem, susţinuţi de casa de producţie suceveană JHAPS Records, au lansat de curând un nou single intitulat “Your Love”, informează într-un comunicat de presă, Ionuţ Bejinariu, managerul JHAPS.

Potrivit acestuia, piesa se bucură de mare succes în rândul ascultătorilor, clipul fiind deja vizionat de aproape 200.000 de utilizatori Youtube. “De această dată, piesa este produsă în colaborare cu << Da Fleiva >> ”, precizează Bejinariu.

Băieţii de la DeepSystem au devenit cunoscuţi de-a lungul timpului prin intermediul hit-urilor: “Mr Dj”, “Arabesque”, “Party Time”. “DeepSystem este singura trupă din ţară care s-a deplasat de peste 20 de ori în Albania pentru a susţine concerte. Membrii formaţiei au avut onoarea de a fi invitaţi în cadrul concursului EuroVision 2010 din Albania, unde au cântat piese din repertoriul propriu. Ei se menţin de ceva vreme în topurile muzicale din ţărilor balcanice (Grecia, Italia, Albania, etc.)”, menţionează managerul JHAPS, în comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de