Catalina Vartic, candidatul UNPR la CJ Suceava: „Crezul nostru << PENTRU OAMENI! >> nu se reduce la un simplu slogan electoral!”


Intră acum și în grupul de

Candidatul UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic, a declarat că zilele acestea de mijloc de campanie au fost pline de întâlniri cu oamenii din teritoriu.

Potrivit liderului progresiştilor suceveni, fie ca erau din Hânţeşti, Straja, Ulma, Gura Humorului, Dumbrăveni, Salcea, Râşca, Bosanci sau Rădăşeni, sătenii aveau în mare cam aceleaşi nemulţumiri : că autorităţile le fac promisiuni doar în campania electorală şi apoi uită şi nu mai trec pe acolo până la următoarele alegeri, că probleme precum canalizarea, starea drumurilor sau lipsa locurilor de muncă sunt acute, că aleşii nu au făcut nimic pentru ei şi comunitate în ultimii 4 ani de mandat.

“Şi tocmai aici se deosebeşte UNPR de celelalte partide: îi ajută pe oameni şi încearcă să le facă viaţa mai uşoară, rezolvând probleme care nu şi-au gasit soluţii în nici unul din mandatele trecute”, a subliniat Cătălina Vartic.

Ea a dat ca exemplu comuna Vultureşti, unde “de mai bine de 16 ani autorităţile nu au putut să îi aducă pe câţiva locuitori în secolul în care electrificarea este de la sine înţeleasă , iar a folosi televizorul, fierul de calcat sau lustra nu reprezintă un privilegiu”.

“Deşi este un partid atât de tânăr pe scena politică suceveană, UNPR a rezolvat această problemă şi i-a scos din beznă pe aceşti locuitori din Vultureşti care nici nu mai visau să îşi vadă visul realizat”.

Liderul UNPR Suceava a amintit că şi la Rădăşeni au fost aduse fonduri mari menite să ajute comunitatea, deşi asta nu a vizat succesul electoral pentru că se întampla cu mai multe luni înainte chiar de stabilirea perioadei de campanile.
“Aşa că UNPR Suceava este îndreptăţit să afirme că promoveaza un cu totul alt gen de politică, iar reprezentanţii partidului în teritoriu sunt oameni ai faptelor şi nu ai vorbelor goale. Crezul nostru << PENTRU OAMENI! >> nu se reduce la un simplu slogan electoral!”, a conchis candidatul UNPR la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălina Vartic.


Intră acum și în grupul de