Ion Lungu: „Cartierul Obcini poate fi oricand un model pentru asociatiile de proprietari din municipiul Suceava” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prezent pe parcursul zilei de joi în cartierul sucevean Obcini, edilul-şef în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, s-a arătat plăcut surprins de spiritul civic pe care îl arată locuitorii de aici.

Modul în care se prezintă la ora actuală unul dintre cartierele oarecum tinere ale oraşului şi implicarea cetăţenilor din zonă pentru păstrarea aspectului său l-au determinat pe primarul Sucevei, Ion Lungu, de altfel şi candidatul PDL pentru un nou mandat la conducerea administraţiei publice locale, să declare că Obciniul poate fi oricând un exemplu pentru celelalte asociaţii de proprietari din municipiu.

Şeful municipalităţii s-a aflat joi pentru a doua oară în această campanie electorală în cartierul Obcini pentru a sta de vorbă cu oamenii, respectând astfel promisiunea făcută faţă de cetăţeni cu privire la întâlnirile permanente cu alegătorii, nu pentru promovarea imaginii, ci o obligaţie morală a lui Ion Lungu faţă de suceveni, aşa cum declară chiar el.

Pe lângă problemele punctuale discutate cu cetăţenii întâlniţi pe străzile din Obcini, însoţit de echipa de consilieri pe care PDL Suceava o propune pentru deliberativul local din mandatul 2012 – 2016, Ion Lungu a prezentat şi câteva din proiectele pe care şi le-a propus pentru mandatul următor.

„Aşa cum am promis atât eu cât şi echipa mea de consilieri am fost şi vom fi prezenţi şi în continuare printre locuitorii acestui municipiu. Cartierul Obcini este unul important pentru municipalitate, în care s-au făcut importante investiţii în ultimii ani, dacăî vreţi unul care a fost tratat la fel ca centrul oraşului. Discutăm cu oamenii la faţa locului pentru că există încă un număr mare de probleme punctuale ce îşi aşteaptă rezolvarea. Dacă în ceea ce priveşte proiectele mari derulate în municipiu lucrurile sunt în ordine rămân multe probleme de rezolvat printre blocuri”, a declarat Ion Lungu.

Candidatul PDL Suceava pentru fotoliul de primar a ţinut în mod special să-i felicite pe locuitorii din zonă spunând că „oamenii din acest cartier au parcă un spirit civic mai ridicat decât în alte părţi şi se implică mai mult alături de Asociaţiile de proprietari şi vreau să vă spun că în această zonă în anii când s-au organizat concursuri pentru curăţenie întotdeuna Asociaţia 23 + 27 s-a situat pe un loc fruntaş şi trebuie felicitaţi oamenii care au iniţiativă” a mai spus Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de