Investitii de anvergura in comunele Paltinoasa, Capu Campului, Valea Moldovei, in mandatul lui Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Candidatul PDL pentru un al doilea mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit cu locuitorii din comunele sucevene Păltinoasa, Capu Campului şi Valea Moldovei.

Deşi nu au primari de aceeaşi culoare politică, se poate vedea că în aceste localităţi din judeţul Suceava s-au făcut mai multe investiţii de anvergură, în mandatul lui Gheorghe Flutur la şefia administraţiei judeţene.

Astfel, potrivit preşedintelui CJ Suceava, comuna Paltinoasa, unde primar este Dumitru Cristian Carpiuc, beneficiază de investiţii în utilităţi apa-canal, în şcoli şi în căminul cultural. Totodată, pentru protecţia locuitorilor, a instituţiilor publice şi a locuinţelor, pe raza comunei s-au executat lucrări de regularizare a torenţilor, maluri, diguri, poduri şi podeţe. Mai mult, alte investiții se află în curs de realizare: reţele de canalizare şi staţie de epurare în satele Păltinoasa şi Capu Codrului, extindere de reţea cu apă potabilă în satul Capu Codrului, achiziţii de utilaje şi echipamente pentru Serviciul public de gospodărire comunală Păltinoasa, modernizare drumuri comunale neclasate în comuna Păltinoasa.

Cu Gheorghe Cajvan primar şi având sprijinul lui Gheorghe Flutur, comuna Capu Campului a atras în ultimii patru ani fonduri importante pentru investiţii în infrastructură şi utilităţi. Foarte important pentru comuna este indiguirea malului stâng al râului Moldova. În curs de realizare, cu finalizare în viitorul mandat, sunt alte investiţii importante precum: 8 km rețea alimentare cu apă, 8 km rețea canalizare, staţie de epurare, modernizare drumuri comunale si agricole, construire grădiniţă.

Flutur le-a amintit alegătorilor şi de investiţiile de care a beneficiat comuna Valea Moldovei: sistem de colectare selectivă și amenajare stație transfer pentru deșeuri, asfaltari de drumuri si achiziţionarea de utilaje pentru diverse intervenţii, deszăpeziri, etc.


Intră acum și în grupul de