Nechifor a discutat cu locuitorii din Straja despre locuri de munca, dezvoltarea agriculturii si stoparea defrisarilor


Intră acum și în grupul de

Peste două sute de locuitori ai comunei Straja s-au întâlnit în cursul zilei de miercuri cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. Oamenii au fost interesaţi de programul USL pentru locuri de muncă, agricultură, stoparea defrişărilor sau subvenţii şi şi-au spus păsurile, dar au adresat şi întrebări. Una dintre întrebări a fost de ce fiecare politician vine doar o dată la patru ani să îi vadă, iar deputatul PSD Cătălin Nechifor le-a răspuns că este deputat de colegiu 4 uninominal în Parlamentul României, iar oamenii din acel colegiu îl cunosc foarte bine, iar el le cunoaşte foarte bine problemele lor.

Cătălin Nechifor le-a explicat celor din Straja că Guvernul USL condus de Victor Ponta va lua în perioada următoare măsurile necesare pentru a încuraja înfiinţarea de noi locuri de muncă stabile, că situaţia defrişărilor va trebui să fie verificată de organele abilitate, iar în ceea ce priveşte dezvoltarea agriculturii le-a arătat că acesta este un punct esenţial în programul USL Suceava care îşi propune să producă creştere economică în judeţ prin valorificarea produselor agricole.

Candidatul USL la funcţia de preşedinte al CJ Suceava a subliniat că mai mult de jumătate dintre locuitorii judeţului Suceava trăiesc din munca pământului şi că creşterea nivelului lor de trai va fi determinată de valorificarea produsului agricol.

La întâlnirea de la Straja au mai fost prezenţi alături de Cătălin Nechifor şi candidatul USL la funcţia de primar, Vasile Juravle, dar şi candidaţii pentru funcţia de consilier judeţean Constantin Boliacu, Brânduşel Nichitean, Ilie Niţă, şi consilierul local rădăuţean Tiberiu Maerean.


Intră acum și în grupul de