Candidatul USL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava, Catalin Nechifor, are solutii pentru piata cartofului


Intră acum și în grupul de

Peste o sută de localnici din Bălăceana au fost prezenţi în cursul zilei de joi la întâlnirea cu candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor.

Întrebat ce va face cu piaţa cartofului din Bălăceana, deputatul Cătălin Nechifor le-a vorbit despre legea din Polonia, conform căreia pe rafturile din magazinele mari se găsesc obligatoriu minim 40 la sută de produse locale.

Cătălin Nechifor consideră că acest proiect de lege este realizabil şi în România.

El a arătat că dacă se face o asociere între localităţi şi construirea unei fabrici în care să fie puşi în saci produsele care să crească şi standardele de calitate al produsului pus în vânzare s-au putea vinde mult mai bine aceste mărfuri în marile lanţuri de magazine.

Cătălin Nechifor le-a spus participanţilor că românii ar trebui să fie naţionalişti şi să cumpere doar produse româneşti ceea ce va duce la crearea de locuri de muncă în comunităţi mici care sunt importante.

În cadrul întâlnirii Cătălin Nechifor a fost surprins să afle că localnicii din Bălăceana ştiau că atât premierul Victor Ponta cât şi actualul ministru al Justiţiei, Titus Corlăţean, au puternice legături cu judeţul Suceava, Victor Ponta copilărind la Pârteşti, iar Corlăţean provenind dintr-o familie onorabilă din Câmpulung Moldovenesc.


Intră acum și în grupul de