Flutur catre locuitorii din Brosteni: „Dacă votaţi primarul sau preşedintele, votaţi şi echipele de consilieri, asta vă cer din tot sufletul”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, care candidează pentru al doilea mandat, s-a întâlnit cu alegătorii din comuna Broşteni, cărora le-a prezentat o serie de realizări zonă. La întâlnire au participat şi candidaţii din zonă pe lista de consilieri judeţeni a candidatului PDL la şefia administraţiei judeţene.

Locuitorii din Broşteni îşi pun toate speranţele în Gheorghe Flutur, în primarul Stelian Chirilă şi în echipele lor de consilieri.

“Cu respect vă cer astăzi un vot la Primăria oraşului Broşteni pentru Stelică Chirilă şi am venit să garantez pentru el, vă cer un vot pentru echipa lui de consilieri şi dacă veţi crede că merit, vă cer un vot pentru mine, la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava şi un vot la echipa de consilieri judeţeni. Am nevoie de echipă să pot face ceva pentru Broşteni. Prin proiectele care sunt în derulare, Broşteniul va deveni o prioritate pentru mine.

În 2008 când m-am întors la Suceava să candidez pe uninominal multă lume zicea << Domnule Flutur, rămâi la Bucureşti că vei fi ministru! >>. Şi puteam să fiu pentru că am mai fost, dar nu, am venit la Suceava să candidez, să aduc bani pentru judeţul acesta. Trăgând linie, au fost atraşi peste 1 miliard de euro în judeţul Suceava. Cele mai multe fonduri s-au adus în acest judeţ şi o recunosc şi duşmanii. Sigur că unii răutăcioşi spun << Unde-s banii? >>. Mergeţi şi vedeţi că în toate localităţile se întâmplă câte ceva.

Dacă votaţi primarul sau preşedintele, votaţi şi echipele de consilieri, asta vă cer din tot sufletul”, le-a transmis Flutur locuitorilor din comuna Broşteni.


Intră acum și în grupul de