Titus Corlatean: „Am aflat ca aici, la Scheia, sunt niste probleme foarte grave si voi incerca sa vad despre ce e vorba”


Intră acum și în grupul de

Peste 300 de persoane participa la Conacul Domnesc din Scheia la o intalnire cu ministrul de Justitie, Titus Corlatean.

Titus Corlatean: “Am aflat ca aici, la Scheia, sunt niste probleme foarte grave si voi incerca sa vad despre ce e vorba.

La nivelul conducerii nationale a PSD, sustinem cu tarie candidatura lui Nechifor la presedintia CJ Suceava si a listei USL de la Suceava. Sper sa avem un presedinte al CJ Suceava, tanar si curat care sa aiba respect pentru banul public. Vrem ca banul public sa fie folosit corect pe viitor.

Dupa campania electorala, ma voi uita cu foarte mare atentie la fiecare element pe care il primesc si voi face uz de functie pentru a vedea cum s-a respectat legea.
Sunt suspiciuni ca banii publici au fost folositi in scopuri personale de cei care conduc la Suceava administratia judeteana. Cand institutiile statului au fost capusate politic se intampla ce s-a intamplat, iar cetateanul nu mai e respectat si se produce jefuirea banului public.

Lucrurile care s-au intamplat in Romania sunt foarte grave. Schimbarea e obligatorie. Nu mai putem continua cu dispret fata de cetatean. PDL a facut lucruri grave.

Personal, am fost in Parlament la momentul pe care nu vreau sa il uit. Cand un om ajuns la disperare ca i s-au taiat alocatiile se arunca de la balcon.

Pe 10 iunie, daca cetatenii vor da un semnal clar ca e schimbare in Romania, Suceava nu are voie sa faca exceptie. Stim cat e de important acest lucru.

Stiti ce a fost poate cel mai rau lucru in guvernarea PDL? Ca au strigat tare ca sa isi acopere ce au facut. Si dispretul pentru oameni. Celor care au furat in tara asta le spun public ca au motive serioase, foarte serioase sa fie ingrijorati. De la salubritate la pavele, pana la asfalt. Astept ca dupa campanie sa utilizez legea. Aveti elemente despre furt si frauda, nu ezitati sa sesizati institutiile statului.

Voi sesiza pe cei in drept sa se uite cu atentie peste actele de la Scheia. Prefer sa nu amestec lucrurile si sa fac asta dupa 10 iunie.”


Intră acum și în grupul de