La Fântânele, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a vorbit despre dezvoltarea sectorului zootehnic în judeţ


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, s-a întâlnit, sâmbătă, la Căminul cultural din Stamate din comuna Fântânele cu peste trei sute de locuitori.

În cadrul dezbaterilor s-au dezbătut teme legate de agricultură, zootehnie, dar şi despre uniformizarea taxelor şi a impozitelor.

Deputatul Cătălin Nechifor le-a vorbit despre actualul guvern USL condus de Victor Ponta care va face dreptate şi va da înapoi banii furaţi de Boc, Udrea, Flutur.

“Ne spuneau aceşti oameni, dacă îi mai putem numi astfel, că nu sunt bani pentru sănătate, educaţie şi altele, dar pe de altă parte mărimea furturilor este de neimaginat. Au ajuns să taie şi morfina de la bolnavii de cancer. Mă întreb în ce ţară trăim sau cât mai putem continua astfel? Schimbarea s-a făcut deja la Bucureşti din 7 mai. Nu am făcut noi singuri, oamenii politici, schimbarea. Am făcut asta cu acei oameni care au avut curajul să iasă în strada la – 25 de grade”, a mai declarat Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de