Nechifor: „Avem fotografii care arata cum se face trafic de tigari prin trenurile care aduc busteni din Ucraina”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Am transmis ieri elemente concrete pentru a fi analizate la Bucuresti prin Titus Corlatean, care vor fi tratate dupa alegeri in maniera profesionista. Am transmis si dosarul Transgaz. Am transmis si un dosar nou, mai sensibil. Nu avem foarte multe elemente. Credem ca ar putea fi dosarul Tigareta 3.

Avem fotografii care arata cum se face trafic de tigari prin trenurile care aduc busteni din Ucraina. Am transmis aceste date domnului Corlatean si va trebui sa se faca dreptate si in acest caz. Informatiile spun ca exista o filiera PDL care se ocupa cu asta.

A fost ceva vanzoleala anul trecut prin vama, dar dupa ce a castigat cine trebuia alegerile la PDL si a pierdut cine trebuia, Blaga, s-a facut pace

Pentru ca sunt serios si transparent si pentru ca avem peste 10 evenimente electorale pe zi, ne-am gandit sa cheltuim 2500 de euro pentru un elicopter ca sa ajungem la timp. Vom survola si o zona montana, Cirlibaba, pentru a vedea cum arata prapadul din paduri. Vom vedea cam cat s-a furat din codrii Bucovinei.

PDL e in degringolada si pregatesc ultima rasuflare prin dezinformare si o frauda pentru ziua votului. Am elemente clare ca vor face la fel ca in 2008.”

Ovidiu Milici, vicepresedinte PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Facem apel la decenta si la bun-simt si le spunem tuturor ca exista viata si dupa campanie si sa se poarte civilizat. Legea va fi respectata si in aceasta tara si USL nu va face rabat de la acest lucru. La Darmanesti, primarul Chidovet l-a batut pe presedintele Organizatiei locale a PNL.”


Intră acum și în grupul de